Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana na aerodromu, evo zašto su sve žene izgorele od zavisti FOTO

Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana na aerodromu, evo zašto su sve žene izgorele od zavisti FOTO

Autor: | 03/08/2023

1

Zlatan Ibrahimović nastavlja da uživa u penzionerskom životu. Pošto sad ima dovoljno vremena za porodicu, ne odvaja se od nje. Ovog leta videli smo ih u Parizu, krstarili su Azurnom obalom, napravili pauzu u Sen Tropeu, a nekadašnji fudbaler i njegova partnerka Helena Seger sa decom su skoknuli i do mondenskog Mikonosa.

Instagram

 
 
 

Slavni fudbaler i zgodna Šveđanka nedavno su snimljeni na privatnom aerodromu u Milanu, gradu koji smatraju drugim domom. Bili su ležerno obučeni i dobro raspoloženi, paparaci su lako uspeli da ulove i Helenin osmeh ispod šešira, ali na fotografijama se može primetiti još nešto...

Pročitajte: On 41, ona 52 - Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana u helankama, evo zašto se ceo grad okretao FOTO

Ibrina supruga, koja je napravila ime i stekla zavidno bogatstvo još pre nego što je upoznala čuvenog sportistu, retko se pojavljuje u preskupim izdanjima, pa je tako bilo i ovog puta. Dovoljne su joj farmerke i lagana bluza. Međutim, cena asesoara koji je nosila nije zanemarljiva – tog dana u Milanu u rukama je držala bar 75.000 dolara.

Profimedia

 

Kao što vidimo, gospođi Seger malo je bila jedna torba, pa je ponela – dve. Pošto ni u kultnu birkinku nije moglo da stane sve što joj je bilo potrebno, a za ovu od krokodilske kože treba izdvojiti najmanje 70.000 dolara, odlučila je da ponese rezervnu. Ni njena cena nije zanemarljiva, a ni etiketa – „Bottega Veneta“, 3.500 dolara.

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
Ана П. 18:19 03.08.2023
Odgovori

“Све жене изгореле од зависти” Боже опрости

hellomagazin.rs Jasper Juinen/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još