Ponosno nosi svoje godine: Za suprugom Zlatana Ibrahimovića okretao se ceo Milano

Ponosno nosi svoje godine: Za suprugom Zlatana Ibrahimovića okretao se ceo Milano

Autor: | 01/11/2023

1

Supruga Zlatana Ibrahimovića zna kako da privuče pažnju

Zlatan Ibrahimović jeste otišao u penziju, ali ne prestaje da podiže pažnju gde god se pojavi. Čak je sada možda i više na meti paparaca i fanova nego dok je igrao. Uostalom, ima više vremena za šetnje po gradu, pa ga nije teško uočiti.

Profimedia

 

Slavni švedski fudbaler sa partnerkom Helenom Seger i njihovim sinovima najčešće boravi u Milanu, a luksuzne nekretnine poseduje u različitim delovima sveta. Ipak, italijanski grad ima posebno mesto u njegovom srcu. Tu je, uostalom, i završio karijeru.

Pročitajte: Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana na aerodromu, evo zašto su sve žene izgorele od zavisti

Poznato je da Ibrina garaža vredi čitavo bogatstvo, jer je strastveni kolekcionar skupih automobila. Brze najviše voli. Ne znamo kojim ljubimcem je stigao do jednog od najpopularnijih restorana u Milanu, smeštenom u hotelu “Palazzo Parigi”, ali obožavaoci su ga opkolili čim je izašao iz kola sa Helenom.

Profimedia

 

I dok je legendarni Ibra bio ležerno odeven, u sportskom fazonu, žena njegovog života, s kojom je više od dve decenije, odlučila se za efektniji stajling.

Pročitajte: Sve je stekla sama - Iznenadićete se čime se bavi i koliko na računu ima supruga Zlatana Ibrahimovića

Siva majica sa bretelama koje su nonšalantno spadale sa ramena i široke farmerke sa podvrnutim nogavicama bile su pun pogodak.

Ceo Milano okretao se za zgodnom Šveđankom, koja je gradom prošetala u trendi papučama, u istoj nijansi kao luksuzna torba koju je ukrasila ešarpom. Ako neko ume svemu da pronađe savršenu meru, to je Helena Seger.

Profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti