Spakovao kofere i otišao: Odluka Alekse Balaševića iznenadila sve, šta li je Olivera rekla?

Spakovao kofere i otišao: Odluka Alekse Balaševića iznenadila sve, šta li je Olivera rekla?

Autor: | 28/07/2023

2

Dom Alekse Balaševića više nije u Novom Sadu

Generacije porodice Balašević rasle su i stasale u kući u ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu. Aleksa Balašević, kao i njegov otac nikad prežaljeni Đorđe, ali i deda i pradeda, napravili su svoje prve korake u ovoj kući, i verovalo se da će Đoletov sin nastaviti prelepu tradiciju i svoju porodicu skućiti u Jovana Cvijića.

instgaram

 

Međutim, Aleksa je imao potpuno drugi plan za ćerkicu Veru i suprugu Nikolinu. Ova odluka sigurno je posebno iznenadila njegovu majku Oliveru, ali ona je svesna da njen sin želi da gradi svoj put. Naime, ako je verovati njegovim objavama na Instagramu, Aleksa se sa porodicom preselio u Sloveniju. Ova pretpostavka dolazi nakon što je Đoletov naslednik slikao ulice Maribora, uz natpis „Konačno kod kuće“.

Instagram

 

Iako se o novom domu Alekse Balaševića ne zna mnogo, prema fotografijama koje je objavio može se utvrditi da se zgrada nalazi u urbanom delu Maribora. Mladi preduzetnik slikao je pogled sa terase, i po svemu sudeći, u pitanju je novogradnja.

Pročitajte: Verin prvi Uskrs - Ovako je porodica Balašević proslavila veliki praznik, kuća u Jovana Cvijića kao iz bajke FOTO

 

Iako Aleksa nije dopustio pratiocima da zavire u novi stan, sigurni smo da odiše toplinom i porodičnim duhom. Mladi par verovatno je lepo opremio stan, a najlepša prostorija u njihovom novom domu sigurno je soba male Vere.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
fica 07:18 29.07.2023
Odgovori

hahahah Pobegao od mame? Ma da li je to moguće? Vratiće se brzo. Veštica je ova.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još