Mala sirena! Vera Balašević ima najslađi kupaći kostim ovog leta, poželećete ga za svoju bebu FOTO

Mala sirena! Vera Balašević ima najslađi kupaći kostim ovog leta, poželećete ga za svoju bebu FOTO

Autor: | 21/06/2023

0

Vera Balašević nosi najslađi kupaći kostim sezone, a ova fotografija je nešto najslađe što ćete danas videti. Prve dane leta desetomesečna devojčica provodi sa roditeljima u Mariboru, a Aleksa je, uz prizor iz bazena, napisao „Tatin ribič“, upotrebivši slovenački naziv za pecaroša. Ili je možda, naglasivši slovo Č, želeo da se poigra rečima, zapravo misleći na ribu?

U svakom slučaju, slika je raznežila Aleksine pratioce, a mnogi su primetili da je ćerka – njegova mala kopija. I apsolutno je neodoljiva u opremi za kupanje ukrašenoj motivima jagode.

Instagram

 

Sin Panonskog mornara često posećuje Sloveniju, što poslovno, što privatno. Đorđe je sa porodicom neko vreme živeo u Mariboru, u delu grada koji se zove Lent, pored reke Drave. Očigledno su porodično svi vezani za bivšu jugoslovensku republiku sa alpskim pedigreom.

Pročitajte: 27 godina čuvao ih je za nju - Oduševićete se šta je Vera Balašević nasledila od tate FOTO

Aleksa i njegova supruga Nikolina nedavno su proslavili godišnjicu braka. Na večnu ljubav zakleli su se prošlog juna u Hramu Svetog Save, gde ih je venčao patrijarh Porfirije.

„Anđeli mogu da predahnu jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav krunisali stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zaveta“, napisala je tada njegova mama Olivera.

Instagram

 

U nedavnom intervjuu za HELLO! Aleksa nam je otkrio šta se sve promenilo u njegovom životu otkako je postao otac.

‒ Promenilo se skoro sve. Koliko god da smo bili pripremljeni od prvog dana, kada smo saznali da čekamo bebu, opet se sve promenilo, na najbolje, naravno. Svi su najispunjeniji, najsrećniji i najokupiraniji Verom. Ona traži puno pažnje, ali to ne može da se poredi sa ljubavlju i srećom koje svima nama pruža. Što se našeg (ne)spavanja tiče, otkad je Vera na ovoj planeti to je poseban dril, mislim da smo istestirali sve što je čovek u stanju da uradi kad spava vojnički u tri smene.

Instagram

 
 

Iako ima puno obaveza, posebno oko filma „Čovek sa mesecom u očima“ koji je u procesu stvaranja, Aleksa svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom i malom Verom za koju nam je, u istom razgovoru, rekao da liči na božjeg anđela.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti