A u ulici Jovana Cvijića rastu druga deca... Nikolina i Aleksa Balašević ekskluzivno za HELLO! predstavljaju ćerku Veru

A u ulici Jovana Cvijića rastu druga deca... Nikolina i Aleksa Balašević ekskluzivno za HELLO! predstavljaju ćerku Veru

Autor: | 19/11/2022

2

Aleksa Balašević sa suprugom Nikolinom predstavlja ćerku Veru

Negde pred kraj nostalgične ode detinjstvu, između “stariji mi kažu sad si u pravom dobu” i legendarnog refrena “neki novi klinci”, stoji stih “a u ulici Jovana Cvijića rastu druga deca”. Novosadska ulica čije se ime pronelo svetom zahvaljujući autoru pesme, jednom i jedinom Đorđu Balaševiću, i u njoj porodična kuća čuvenog kantautora, u koju je letos stigla “neka nova klinka”, devojčica po imenu Vera.

Pročitajte: Ogroman blagoslov - Prva fotografija tek rođene Vere Balašević FOTO

Privatna arhiva

 

Aleksa Balašević, uspešni mladi preduzetnik, producent, organizator najvećeg MMA takmičenja u regionu, i njegova supruga Nikolina venčali su se u junu, a dva meseca kasnije postali roditelji. Sa bebom je stigao i ceo jedan novi univerzum. Zbog toga smo Aleksu već na početku razgovora pitali šta se sve, za ovo kratko vreme, promenilo u njihovom životu.

- Promenilo se skoro sve. Koliko god da smo bili pripremljeni od prvog dana, nakon što smo saznali da čekamo bebu, opet se sve promenilo, na najbolje, naravno. Svi su najispunjeniji, najsrećniji i najokupiraniji Verom. Ona traži puno pažnje, ali to ne može da se poredi sa ljubavi i srećom koje svima nama pruža. Što se našeg (ne)spavanja tiče, otkad je Vera na ovoj planeti to je poseban dril, mislim da smo istestirali sve što je čovek u stanju da uradi kad spava vojnički u tri smene.

Pročitajte: Oženio se Aleksa Balašević - Prve fotografije sa intimne ceremonije u Hramu Svetog Save

Privatna arhiva

 

Da li ime koje ste joj dali za vas ima posebno značenje? Jeste li možda na taj način želeli da odate počast svojoj majci, Oliveri?

- Ime nema veze sa imenom njene bake. Jednostavno, Vera je dobila ime samo po sebi, i po njenom dejstvu. Prošla, 2021. godina počela je tako što sam izgubio oca, a završila se tako što sam saznao da postajem otac. Ona je bila u bukvalnom značenju kao vera u tim najtežim i najlepšim momentima... Vera je nepobediva.

Sačuvali ste svoje prve patike, iz 1995. godine, upravo ih gledamo na bebinim nogicama. Da li ćemo videti još neke vaše prve stvari?

- Ako bude prilike, zašto da ne. Neke stvari čuva mama, neke sestre... A patike su joj baš “legle” na taj stajling.

Pročitajte: Aleksa Balašević u Zambiji, Crni kontinent odaje počast Panonskom mornaru

Privatna arhiva

 

Iako je možda još rano, možete li da procenite na koga Vera liči? Da li već pokazuje neke vaše ili mamine osobine?

- Naravno da možemo da procenimo, za to nikad nije rano. Liči na božjeg anđela.

Kako provodite dane sa novim članom porodice, da li pomažete Nikolini oko bebe?

- Nikana je jedna od najodgovornijih osoba koje sam upoznao. Ne govorim to samo zato što mi je žena i što je najbolja, već zato što je ona stvarno fanatik za odgovornost. Pomažem joj najviše, ali ona se prelepo snalazi. Vera svakog jutra priča, pokušava da ostvari kontakt, smeje se, ponekad plače... Tako provodimo dane. S njom nikad nije ni dosadno ni naporno.

Pamtite li taj osećaj kada ste je prvi put uzeli u naručje?

- Pamtim. Ali iskreno, ne znam da objasnim zbog čega, najmoćniji mi je bio trenutak kada mi se Nikana nekoliko sekundi posle porođaja javila na telefon da mi kaže. To je bilo neverovatno... Sveti Apostol Matija, 22. avgust u 13:07. Amin.

Pored zajedničke fotografije na Instagramu napisali ste “naše carstvo”. Na kojim principima gradite svoje carstvo, dom, porodicu?

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 18. novembra 2022. godine

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još