Dirljivo: Prva zajednička fotografija supruge Alekse Balaševića i ćerkice, a ono što je napisao nateraće vam suze na oči (foto)

Dirljivo: Prva zajednička fotografija supruge Alekse Balaševića i ćerkice, a ono što je napisao nateraće vam suze na oči (foto)

Autor: | 29/08/2022

0

Supruga i ćerka Alekse Balaševića su njegov najveći ponos 

Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina nedavno su postali roditelji devojčice Vere. Prelepe vesti ponosni otac podelio je na „Instagramu“ napisavši: „Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla je na svet Vera Balašević.

Pročitajte: Devojčica božanstvenog imena je stigla - Aleksa Balašević postao otac

Instagram screenshot @olivera.balasevic

 

Jasno je da novopečeni tata neizmerno uživa u prvim danima očinstva, i da je njegov život dobio novi smisao, a svoju radost je ponovo podelio sa pratiocima uz fotografiju supruge i ćerke kako spavaju i emotivne reči:

Pročitajte: Vera Balašević stigla u Jovana Cvijića 33 - Baka Olivera rasplakala region, ovako bi Đole na pragu dočekao unuku (video)

 

„Mnogi kada žele nekom da dočaraju i objasne kako izgleda svet pokažu globus pa objašnjavaju šta su sever, jug, kontinenti i okeani... Ja sam jednostavniji tip iz poslednjih klupa i ekskurzijskih šaraga... Ja pokažem ovu fotografiju i ne objašnjavam ništa.“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti