Danas puni 37 godina, a evo kako se transformisala! Jelena Đoković više nije ista žena FOTO

Danas puni 37 godina, a evo kako se transformisala! Jelena Đoković više nije ista žena FOTO

Autor: | 17/06/2023

0

Rođendan Jelene Đoković slavi se u Portugalu

Posle osvajanja grend-slema u Parizu usledilo je još jedno slavlje u porodici najboljeg tenisera sveta. Jelena Đoković danas slavi rođendan, i to na posebnom mestu - u sunčanom Portugalu.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Novak se iz Francuske sa porodicom uputio na zasluženi odmor, a izabrali su Sao Miguel, koji pripada Azorskim ostrvima. Ovaj arhipelag u Atlantskom okeanu je, kažu, druga planeta, i savršeno je mesto za odmor iz snova. Oaza mira, koja je Đokoviću ovih dana preko potrebna, a društvo mu prave oni koje najviše voli.

Pročitajte: Scena iz lože koja je svima promakla - Srđan Đoković jednim potezom ruke pokazao šta zaista misli o snaji Jeleni FOTO

Jelena, Novakova ljubav još od školskih dana, upravo na Azorima dočekuje 37. godinu života. Predsednica je njegove fondacije, a aktivna je i na Instagramu, gde ima čitavu armiju fanova s kojima voli da razmenjuje savete o roditeljstvu i vaspitavanju dece, o zdravim navikama, ishrani na biljnoj bazi, očuvanju prirode. Pod lupom javnosti je i njen modni stil. 

Instagram

 

Zbog pomenutih tema često je na udaru onih koji misle drugačije, a nedavno se na "optuženičkoj klupi" našla zbog izgleda.

Pročitajte: Kakav poljubac Novaka i Jelene! Đokovići slavili istorijski trijumf, kamere sve zabeležile FOTO

Naime, pošto se vizuelno drastično promenila od trenutka kada smo je prvi put videli u Novakovoj loži, pre mnogo godina, neki smatraju da je preterala sa režimom ishrane i treniranjem. No, opšte je poznato da se i ona i njen suprug čvrsto drže svojih stavova i da ne obraćaju pažnju na to šta će drugi reći.

Guliver Getty Images

 

Mediji su počeli više da se bave Jelenom pre 15 godina, kada je Đoković osvojio prvi veliki trofej. Poglede na svet nije previše menjala, ali je opšti utisak da je u međuvremenu značajno smršala, što se posebno vidi na njenom licu, posebno kada ne koristi šminku.

Profimedia

 

No, ne treba smetnuti sa uma da je dva puta postajala majka, da je potpuno posvećena Stefanu, Tari, naravno i Novaku, i da nije nimalo lako u stopu pratiti jednog od najboljih sportista svih vremena.

Ako se sve to uzme u obzir, mnogi će zaključiti da u svojoj 37. godini zapravo izgleda - nikad bolje.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin