San mnogih mladih bračnih parova: Dom Aleksandre i Bojana Vaskovića najušuškanije je mesto koje ste skoro videli (foto)

San mnogih mladih bračnih parova: Dom Aleksandre i Bojana Vaskovića najušuškanije je mesto koje ste skoro videli (foto)

Autor: | 16/11/2021

0

Dom Aleksandre i Bojana Vaskovića oduševljava brojne mlade bračne parove 

Bojan Vasković uvek je važio za lepo vaspitanog i skromnog momka pa ga je prethodnih godina u medijima bilo ređe nego što mu je popularnost njegovog „Leksington benda“ to omogućavala.

S godinama postao je pravi porodični čovek, kada nije na sceni, vreme provodi kod kuće, sa suprugom Aleksandrom i decom, Anđelinom i Mihajlom.

Pročitajte: Bojan Vasković za HELLO! - Pored svih uspeha, oni su moj najveći ponos

U međuvremenu se nije mnogo promenio, trudi se da privatni život drži podalje od javnosti, ali ne krije da je na ćerku i sina neizmerno ponosan. Njihove fotografije do Bojanovih fanova uglavnom stignu preko „Instagram“ profila njegove supruge, koja iz dana u dan ima sve veći broj pratilaca.

Instagram

 

Po profesiji doktorka, Aleksandra, kao većina mladih žena, uživa da se dotera, da pokaže umeće u kuhinji ili kako se igra sa mališanima, a budući da sve radi spontano i s ukusom, ljudi je rado prate i često hvale njenu prirodnu lepotu i atraktivan izgled.

Instagram

 

Dom Aleksandre i Bojana Vaskovića za vreme praznika pretvara se u pravu čaroliju 

Ako je suditi po Aleksandrinim objavama, u domu Vaskovića stalno je veselo i razigrano: bilo da se slave dečji rođendani, bilo da se kuća ukrašava povodom novogodišnjih ili božićnih praznika... I tada sve miriše na vanilu i cimet.

‒ Naša porodica uživa u svim radostima koje donose praznici, a kićenje jelke obožavamo. To su trenuci puni smeha i zabave ‒ kaže Bojan.

Pročitajte: Tatina princeza - Bojan Vasković ćerki Anđelini priredio dan iz bajke

Instagram

 

S obzirom da ima mnogo obaveza, supruga frontmena „Leksington benda“ trudi se da bude praktična. „Jedna od pametnijih stvari koje sam s vremenom usvojila je planiranje obroka na nedeljnom i mesečnom nivou. Izbegla sam onaj haos u glavi kad ne znam šta ću i gde ću pre, a imam i bolju kontrolu namirnica koje nabavljam“, poručila je uz fotografiju na kojoj pozira u kuhinji, u kojoj dominiraju bele pločice i rasveta u retro duhu.

Instagram

 

Nameštaj je u svetlim tonovima, police su prepune sitnica i knjiga, a prostrani bračni krevet odličan je „poligon“ za dečju igru i čitanje. „Nisam jedina mama koja želi da svojoj deci usadi ljubav prema knjigama. No, činjenica je da deca neće uvek mirno da sede i slušaju, nekada se vrpolje, prevrću stranice i onda cela ideja postaje akcioni plan kako izabrati što zanimljiviju priču“, otkrila je Aleksandra koja, zajedno sa Bojanom, sina i ćerku od malih nogu uči značaju lepe reči.

Pročitajte: Ukućani će polizati prste - Sjajna ideja Aleksandre Vasković za porodični ručak

Instagram

 

‒ Drago mi je kad vidim koliko se Anđelina i Mihajlo vole. Ljubav između brata i sestre je, po mom mišljenju, najveći modus ljubavi koji postoji. Nežni su jedno prema drugom, stalno se grle, rado se igraju zajedno. Naravno, bude tu i neka čarka, tipično dečja. Anđelina ume da ga zafrkava, a ako se Mihajlu u tom trenutku spava ili je nervozan, eto zabave. (smeh) Ali, u suštini su deca za poželeti ‒ izjavio je Bojan Vasković za magazin HELLO!.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti