Kontroverzni zet Željka Mitrovića javno se obratio Novaku Đokoviću: Velike pare su u igri FOTO

Kontroverzni zet Željka Mitrovića javno se obratio Novaku Đokoviću: Velike pare su u igri FOTO

Autor: | 14/07/2023

3

Zet Željka Mitrovića javno se obratio Novaku Đokoviću

Kristina Mitrović, mlađa ćerka vlasnika „ružičaste televizije“ Željka Mitrovića, nedavno se pomirila sa verenikom, kontroverznim Kazahstancem za koga znamo samo da se zove Ilija Riskin. Na Instagramu, gde se predstavlja kao „don car šeik od Londona“, voli da se hvali luksuznim načinom života, a sada je otkrio i da prati Vimbldon.

Instagram

 

Ulaznice za prestižni turnir prilično su skupe i ne može baš svako da ih priušti. No, njemu to ne predstavlja problem. Ne znamo da li će uživo pratiti meč Novaka Đokovića, ali je pokazao da se kladio na njega. Svotu je precrtao, mada se na tiketu nazire nekoliko nula.

Pročitajte: Ko je zaista navodni milijarder Ilija - Otkrivamo prezime, poreklo i obrazovanje, ali i detalj koji budi ozbiljnu sumnju FOTO

„Nemoj da me izneveriš u nedelju. Navijam za tebe, N1“, poručio je Ilija svom omiljenom teniseru.

Instagram

 

Podsetimo, početkom godine Kristina i Ilija prekinuli su višegodišnju romansu. Verili su se na jesen 2020, a osim prstena, ćerka Željka Mitrovića tada je dobila i narukvicu vrednu 16.000 evra.

Putovali su po celom svetu, odsedali u najskupljim hotelima, vozili se privatnim avionima, a onda odjednom obrisali sve zajedničke fotografije. Međutim, pre nekoliko meseci Kristina i Ilija su se pomirili i nastavili tamo gde su stali.

Instagram

 

 

Komentari (3)

Loading
Aca 19:14 14.07.2023
Odgovori

Eto do cega dovode ratovi. Junaci ginu a ovakvi se radjaju. Za koga god covek da je naklon nesporno je narod Ukrajine u velikoj nevolji a ovaj trosi nemilice oteto od narida.

Građanin 23:37 14.07.2023
Odgovori

I SADA JE ON NEKA FACA I MI BUDALE TREBA NJEGOVE GLUPOSTI DA KOMENTARIŠEMO?! OVI NOVINARI BAŠ NE ZNAJU DA RADE POSAO...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti