Najmlađi milijarder na svetu, naslednik kralja uranijuma: Ovo je budući zet Željka i Milice Mitrović (foto)

Najmlađi milijarder na svetu, naslednik kralja uranijuma: Ovo je budući zet Željka i Milice Mitrović (foto)

Autor: | 28/09/2021

29

Zet Željka Mitrovića je izuzetno bogat i moćan 

Zet Željka i Milice Mitrović, verenik njihove starije naslednice Kristine, Ukrajinac Ilija jedan je od najmlađih milijardera na svetu.

Biznismen, koji je prošle godine zaprosio Kristinu, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uranijum, piše "Kurir".

Pročitajte: Nezaboravna žurka - Unuka Željka Mitrovića proslavila prvi rođendan, od baka i deka dobila dragocen poklon

Instagram

 
 

Budući zet Željka Mitrovića, inače, ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika.

Instagram

 
 
 

Zet Željka Mitrovića obožava svoju verenicu 

U Ujedinjenom Kraljevstvu Ilija ima nekretninu u kvartu gde žive pripadnici svetskog džet-seta. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav veoma jaka i da se od trenutka kad su otpočeli vezu ne razdvajaju. Ilija je veoma pažljiv prema svojoj verenici. Svako jutro kada se probudi dočeka je prepuna soba svežeg cveća, a ona na svom profilu na Instagramu često pokazuje koliko je Ilija voli i čime je sve obasipa.

Zet Željka Mitrovića i budućeg tasta veoma ceni i voli. Gde god da borave u svetu, Ilija i Kritina dolaze u Beograd kako bi ispoštovali važne porodične datume.

Pročitajte: Upoznajte Emiliju - Željko Mitrović prvi put pokazao unuku (foto)

Instagram

 

- Ukrajinac obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i s budućom taštom Milicom se savršeno slaže - kaže za"Kurir" izvor blizak porodici Mitrović 

Kristina i Ilija su u nedelju veče stigli u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana. To je trenutno njihova destinacija, a inače obilaze ceo svet. Još uvek nije poznato kad će se venčati, ali nema sumnje da će to biti gala svadba na svetskom nivou.

Pročitajte: Cela porodica na okupu! Željko Mitrović slavi rođendan, Milica otkrila kako im izgleda luksuzni dom koji danas prima goste

Ilija vodi život na visokoj nozi, a često se može videti u ekskluzivnim restoranima gde se za ulazak plaća godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti. Takođe voli skupocenu garderobu i tompuse, pa se na njemu mogu videti najprestižnije marke. Za jedan tompus ume da izdvoji i više od 1.000 evra. Gde god da se pojavi, privlači pažnju svojim smislom za humor, pozitivnom energijom i inteligencijom.

I mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića Andrea je takođe zaljubljena i srećna, a njen dečko je student Medicinskog fakulteta u Beogradu, inako bi se na prvu loptu reklo da je Amerikanac, po imenu koje ima na Instagramu.  

 

Komentari (29)

Loading
prava lola 15:48 28.09.2021
Odgovori

Bas deluje produhovljeno...i...najezih se od imena mladje cerke...ironijo, sudbino...

Sanja 18:12 28.09.2021
Odgovori

Orah da mu iz ruke ne uzmeš, ne bi mi trebao ni duplo para da ima. Možda ima čistu dušu i dobro srce pa je to presudilo.

Bane 20:05 28.09.2021
Odgovori

Bože mi oprosti kakva rugoba od čoveka,ali kakve to veze ima kad je ona čuvena poslovica ,,NE GLEDAM DA LI SI LEP,VEĆ KOLIKO PARA IMAŠ U DŽEP '' ovaj naš leteći čovek toliko je alav da mu ništa osim para nije bitno.

Eon 20:42 28.09.2021
Odgovori

Ako je vazno naglasiti zboh toga ciji je sin, ne bih komentarisala...Mozda je dobar momak... U svakom slucaju, ona ce sa njim legati i ustajati, pa ako je njoj ok, sto bi nama takvo saznanje bilo bitno, a njima nase misljenje. Njen izbor

Kaća 01:33 29.09.2021
Odgovori

Kao da ga je babica ispustila na glavu kad se rodio. 😬 Bože me 'prosti, kako bi izgledao da nije milijarder 😟

Nemanja 05:57 29.09.2021
Odgovori

para na paru ,beda na bedu, .A sto mi se cini da baas nista nije slucajno.Da je ruzan jeste i to zbrinjavajuce ni ova "barbika" nije nista bolja ...

Nele 08:41 29.09.2021
Odgovori

...i kad se bude razvodila, za par godina, trazice mu barem milijardu dolara odstete. To je poenta cele "ljubavi".

Vojvodjanin 11:35 29.09.2021
Odgovori

Dete od rodjenja uceno da voli "PARE". I volela ga do "zadnjeg dinara".

Se 12:04 29.09.2021
Odgovori

A Tek na sta lici!?! Dzaba mu sve milijarde, Ali Tatina kcerka I'ma Dobro"varenje"!!!

Mille 13:07 29.09.2021
Odgovori

Narod u Srbiji na ivici egzistencije a vi pisete o takvim glupostima.Sram vas bilo!!!

Jaaaa 13:17 29.09.2021
Odgovori

Kad ga videh, prosto se ponosim sobom iako sam već mnogo stariji od njega. 2 godine posle svadbe i razvod uz parice pa će svi da lebde nad vodom

Dale 16:15 29.09.2021
Odgovori

Na sta lici ovaj dečko to je strašno, izgleda mi da ga je taj uranijum koji proizvode ozračio opasno..

Acam 17:43 29.09.2021
Odgovori

Ona mi je jasna, decko je dobar student, pametan, kliker za biznis ali on mi nije jasan, ona nije dobar student, nije pametna, nije kliker za biznis, vec parazit. On je mogao da ima koju hoce, devojku sa najvisim IQ

Šomi 19:34 29.09.2021
Odgovori

Što bi rekli na Vlašiću ,pravi ,,sm*lo,, ,al ,nek, im je sa srećom svih 18 mjeseci !!!!

Milica 18:25 01.10.2021
Odgovori

Sunce ti poljubim, treba uvece leci sa ovom facom u krevet, i ujutru se probuditi pored nje !! :-( Strasno

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti