Toliko je čekala na ovaj dan: Ćerka Željka Mitrovića nikad srećnija, podelila divne porodične vesti (foto)

Toliko je čekala na ovaj dan: Ćerka Željka Mitrovića nikad srećnija, podelila divne porodične vesti (foto)

Autor: | 27/12/2021

10

Kristina Mitrović, ćerka Milice i Željka Mitrovića, već dve godine uživa u harmoničnoj ljubavi sa ukrajinskim milijarderom Ilijom. Mladi biznismen, koji je Kristinu prošle godine zaprosio, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma, pa se često može čuti da je upravo on naslednik kralja uranijuma.

Pročitajte: Najmlađi milijarder na svetu, naslednik kralja uranijuma: Ovo je budući suprug Kristine Mitrović (foto)

Instagram

 

Krajem novembra proslavili su dve godine skladne veze, a javnost s nestrpljenjem iščekuje kada će mladi par stati na „ludi kamen“.

Da će porodica Mitrović praznike provesti na okupu pokazala je Kristina lično. Na njenu veliku radost, Ilija je konačno stigao u Beograd i praznična atmosfera je počela. U luksuznom domu jelka je već okićena, svetlo prigušeno, savršena atmosfera za uživanje u omiljenim serijama i filmovima.

Pročitajte: Željko Mitrović ima milione, uspeh, moć, ali ovu devojku nikako nije uspevao da osvoji - Uložio sam mnogo energije (foto)

Instagram

 

„Božično raspoloženje“, napisala je kratko Kristina Mitrović i pokazala u kakvom luksuzu uživa sa verenikom, koji ne krije da obožava Beograd i porodicu buduće supruge.

‒ Ilija obožava Željka i odlično je upućen u svaki njegov projekat. Podržava ga u poduhvatima, a i sa budućom taštom Milicom savršeno se slaže ‒ rekao je za „Kurir“ izvor blizak porodici Mitrović.

Gde će zaljubljeni par dočekati ponoć i Novu 2022. godinu još nije poznato.

Komentari (10)

Loading
Best_of_The_Best 22:36 27.12.2021
Odgovori

Čuj mladi biznismen jedva čekala lele majko moja...🤣🤣🤣

Andjeo 10:20 28.12.2021
Odgovori

Zelim im sve najbolje! Ako se vole, nema nista lepse. I ne bih davala dr. komentare licne prirode, osim - pretera ga Ilija sa tim tompusom. Na svakoj fotografiji drzi tompus, a suvise je mlad pa to izgleda previse smesno.

Vesna 14:26 28.12.2021
Odgovori

On je toliko sladak, pravi lepotan, nije ni čudo što se zaljubila u njega....

Sladjana Nestorovic 06:02 29.12.2021
Odgovori

Pa kad ima milijarde trebao bi da se konsultuje sa nekim plastičnim hirurgom da ga malo sredi ako je to moguće, mali izgleda kao debil.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti