Dani porodične sloge, Jovana i Željko grle mladence: Ovako su Saša i Nevena Joksimović izgledali na svom venčanju FOTO

Dani porodične sloge, Jovana i Željko grle mladence: Ovako su Saša i Nevena Joksimović izgledali na svom venčanju FOTO

Autor: | 13/07/2023

0

Ovog puta je definitivno! To bi, ukratko, bio najprecizniji opis vesti koja je prvo osvanula na Instagram profilu Saše Joksimovića, a zatim i u medijima.

Boško Karanović

 

Iako se u proteklom periodu u više navrata moglo čuti da se Saša i Nevena Joksimović razvode, supružnici bi tu informaciju demantovali što rečima, što zajedničkim pojavljivanjem u javnosti.

− Kod mene je sve transparentno, i kad je lepo i kad nije – demantovao je Saša glasine o razvodu pre godinu i po dana, u intervjuu za HELLO!. I zaista, sada kada nije lepo, javno je priznao kraj dugogodišnjeg braka, u kome je rođen sin Ilija.

Pročitajte: RAZVODI SE Saša Joksimović - Dosta je bilo, Nevena!

„Voleću te i kad budeš matora i bez zuba. Srećna godišnjica, ljubavi“, znao je popularni glumac da javno čestita Neveni godišnjicu braka. Na njegovom profilu trenutno se mogu videti samo slike na kojima je u društvu kolega ili sina. Od bivše ljubavi ni traga ni glasa.

Privatna Arhiva

 

Ipak, na portalima se i danas mogu naći fotografije sa venčanja Saše i Nevene Joksimović, na kojima su mladi, srećni i nasmejani. On je nosio tamno odelo i belu košulju, ona venčanicu i beli kaput.

Većina slika nastala je na otvorenom, a uz mladence su bili Željko i Jovana Joksimović, Sašin rođeni brat i snaja, sa kojima, kako se šuška, odavno nije u dobrim odnosima.

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti