Ogromna radost: Saša Joksimović otkrio divne vesti, čestitke samo stižu

Ogromna radost: Saša Joksimović otkrio divne vesti, čestitke samo stižu

Autor: | 10/11/2021

3

Brat Željka Joksimovića podelio veliku sreću

Naš uspešni glumac Saša Joksimović godinama je u srećnom je braku sa producentkinjom Nevenom. U javnosti ljubav i pažnju prema suprugi ne krije, a njihov porodični dom krasi i sin Ilija. Sa željom da proširi porodicu, par se prethodne godine susreo sa lošim iskustvom. Supruga Nevena izgubila je bebu. Ipak rešili su da loše stvari ostave iza sebe i hrabro nastave. U iskrenom intervjuu za „Story“ ispričali su kako su na njih uticale životne nedaće i izdaje, koliko su ih ojačale i kako su postali imuni na to.

Pročitajte: Saša Joksimović otvorio dušu - Sve o porodičnoj izdaji i odnosu sa Željkom i Jovanom

Privatna Arhiva

 

‒ Svako prolazi kroz teške momente. I mi i vi, i čitaoci ovog intervjua. Mudrost i lepota života leže u tome da takve trenutke iznesete na pravi način. Koji je pravi bira svako za sebe. Kada je najteže, pronađemo sitnice u kojima uživamo i tada se uzdižemo kao feniks ‒ iskreno je rekao Saša, koji sada ima ogroman razlog za slavlje. 

"Voleću te i kad budeš matora i bez zuba. Srećna godišnjica, ljubavi", napisao je presrećno Saša na svom "Instagramu".

A ukoliko nikada niste videli kako su Saša i Nevena izgledali na svom venčanju, evo prilike. 

Pročitajte: Brat Željka Joksimovića iskreno - Prošlu godinu smo jedva preživeli

Privatna Arhiva

 

Posebnu pažnju privukla je fotografija na kojoj je i Jovana Joksimović. Nasmejana, srećna i, složićete se, ista kao sada. Godine popularnoj voditeljki definitivno idu u prilog. 

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (3)

Loading
katarina despotovic 19:08 10.11.2021
Odgovori

sto pisete brat zeljka joksimovica .pa ima on ime ....super glumac.ponizavate i njega i njegovu suprugu a uzdizete ove druge....

Dusanka simin 09:44 11.11.2021
Odgovori

Sasa i njegova supruga su divni, vidi se koliko su zaljubljeni. Mnogo su bolji , normalniji i miliji nego Zeljko i i ona ptepotentna Jovana.

Tanja 14:38 11.11.2021
Odgovori

Ima on svoju karijeru,život i ime,bez obzira što se braća pomažu-kako i treba. Divan su par,oboje harizmatični i retko lepi ljudi. A meni su dragi i Željko i Jovana,bez obzira što su nekome prepotentni ili kakvi god. To su braća ponos svojih roditelja.

hellomagazin.rs hellomagazin