Spakovao kofere i otišao: Evo gde se nalazi Saša Joksimović nakon objave razvoda FOTO

Spakovao kofere i otišao: Evo gde se nalazi Saša Joksimović nakon objave razvoda FOTO

Autor: | 06/08/2023

0

Saša Joksimović prolazi kroz turbulentan period – nakon više pd 20 godina braka, glumac i njegova supruga Nevena odlučili su da se razvedu. Ova vest zatekla je sve, i Saša se kratko oglasio na društvenim mrežama da potvrdi da on i Nevena više nisu zajedno.

Boško Karanović

 

Pored objave o razvodu, iza Saše Joksimovića je turbulentan period. Pre četiri godine bio je bez posla, ali i bez nade da će ga dobiti. Život mu se preko noći promenio nabolje kada je shvatio da za eventualne neuspehe ne treba da krivi druge, već da pođe od sebe. Do tog rešenja stigao je zahvaljujući stručnoj pomoći, što svima preporučuje.

Pročitajte: Posle objave o razvodu, Saša Joksimović progovorio o svom zdravlju: Nijedan lek ne može da mi pomogne

Brat Željka Joksimovića takođe ceo život ima ozbiljan zdravstveni problem sa želucem, što je otkrio gostujući u emisiji "RTS ordinacija". Naime još od srednje škole nosi bakteriju koja mu prouzrokuje velike bolove, i kako sam tvrdi, nijedan lek mu ne pomaže. U pitanju su ozbiljni zdravstveni problemi zbog kojih je Saša više puta bio na infuziji.

 

Luka Šarac

 

Ali ovog avgusta Saša je odlučio da zaboravi na probleme. Glumac je kišno vreme Beograda zamenio suncem i palmama, i objavio nasmejan „selfi“ iz ležaljke na svojim društvenim mrežama. Iako nije poznato gde letuje naš glumac, sigurni smo da uživa u sunčanju i slanoj vodi, kao i da mu je baš ovakav odmor bio potreban.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti