RAZVODI SE Saša Joksimović: Glumac se obratio zvaničnim saopštenjem: Dosta je bilo, Nevena!

RAZVODI SE Saša Joksimović: Glumac se obratio zvaničnim saopštenjem: Dosta je bilo, Nevena!

Autor: | 13/07/2023

0

Razvodi se Saša Joksimović, od poznatog glumca stigla je zvanična potvrda. Sa suprugom Nevenom u braku je proveo nešto više od dvadeset godina, a s obzirom na to da su delovali kao skladan par, saopštenje o rastanku mnoge je zateklo.

Boško Karanović

 
 

“Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. Nemam komentar”, kratko je napisao Saša Joksimović na Instagramu.

Pročitajte: Kakav otac takav sin - Saša Joksimović predstavlja sina Iliju, jedno nije mogao da mu zabrani

Prve sumnje da u njegovom braku nešto ne štima pojavila su se još pre godinu dana, ali je glumac navode o razvodu oštro demantovao.

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko. (smeh).

Spekulacije o razvodu pokrenula je Sašina fotografija na Instagramu kojom je, dok je pozirao u društvu jedne ženske osobe, poručio: “Konačno slobodan”.

Instagram

 
 

Podsetimo, iz Saše Joksimovića je turbulentan period. Pre četiri godine bio je bez posla, ali i bez nade da će ga dobiti. Život mu se preko noći promenio nabolje kada je shvatio da za eventualne neuspehe ne treba da krivi druge, već da pođe od sebe. Do tog rešenja stigao je zahvaljujući stručnoj pomoći, što svima preporučuje.

Pročitajte: Saša Joksimović nikad iskrenije o odnosu sa bratom Željkom - Hajde da jednom zauvek stavimo tačku na tu temu

- Bilo je perioda kada nisam radio, i to je uticalo na moje samopouzdanje. Štaviše, postao sam depresivan. Kada sam shvatio da dalje tako ne mogu, za pomoć sam se obratio prijateljici, koja je psihijatar. Obavili smo nekoliko razgovora i problem je rešen. Evo, prošle su dve godine, a ja se i dalje pridržavam onoga što sam tada usvojio i pucam od samopouzdanja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti