Novače, ko ti je ona? Jelena sve saznala, Đoković sa vatrenom crnkom uslikan u noćnom klubu u Parizu FOTO

Novače, ko ti je ona? Jelena sve saznala, Đoković sa vatrenom crnkom uslikan u noćnom klubu u Parizu FOTO

Autor: | 31/05/2023

0

Novak Đoković ovih dana nastupa na Rolan Garosu, a porodica mu, bar za sada, ne pravi društvo. No, izgleda da mu u Parizu uopšte nije dosadno. U pauzama između treninga i mečeva slavni teniser prepušta se čarima Grada svetlosti, kojem mesta za „vežbanje hedonizma“ nikad nije nedostajalo.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Tako je izraelska plesačica koja se na Instagramu predstavlja kao Romi Cehanovski otkrila da je Nole pre nekoliko večeri svratio u restoran-klub „Matignon Paris“, prestižno mesto u Osmom arondismanu, tik do Jelisejskih polja. Ona je, kao i mnoge obožavateljke jednog od najboljih sportista sveta, iskoristila priliku da se slika s njim.

Pročitajte: Izvini, tata, ali ovo je važnije! Stefan Đoković prelomio, evo zašto ove godine ne bodri Novaka na Rolan Garosu FOTO

Instagram

 

Instagram

 

A šta na to kaže Novakova supruga Jelena? Ona trenutno nije u Parizu, ali bi mogla da se sa decom pridruži Đokoviću u završnici turnira ukoliko sve bude teklo po planu.

- Zaista sam blagosloven i zahvalan supruzi što brine o deci i što je najbolja moguća majka koju mogu da imaju – rekao je Novak pre nekoliko dana kada su ga pitali zbog čega ga porodica ne bodri uživo na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Pročitajte: Njeno lice više nije isto - Ovako su Jelena i Novak izgledali na Festivalu u Kanu FOTO

Boško Karanović

 

Ali, zato su tu verni fanovi. Neki dolaze i iz najudaljenijih krajeva sveta da bi mu pružili podršku, a ima i obožavateljki koje su istetovirale njegove inicijale, kao što je učinila izvesna Džulija, s kojom se i slikao kada su se slučajno sreli u parku. Doduše, još nije naišao na navijače koji bi mu, kao nekoj rok zvezdi, bacali donji veš na teren...

Ljubitelji, naročito ljubiteljke tenisa sada imaju priliku da se sretnu s njim u Parizu, pa je tako pre nekoliko dana tamo upoznao i devojku po imenu Behi Aida, kojoj je očigledno velika inspiracija.

Pročitajte: Zna kako da održi strast i romantiku - Pogledajte gde je Novak izveo Jelenu za Dan žena, kamere sve zabeležile VIDEO

Twitter

 

- Danas je bilo magično zahvaljujući mom superheroju, mom idolu zauvek, mojoj svakodnevnoj inspiraciji, Novaku Đokoviću. Ti si najdivniji! Izgleda da sam rođena pod srećnom zvezdom. Imam sliku sa najboljim svih vremena – napisala je Behi uz fotografiju na Instagramu, na kojoj smo videli i da mu je uručila specijalno pismo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images, Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još