Ovo je moja istina! Bojan Karić ispričao sve o razvodu od Karleuše i predbračnom ugovoru

Ovo je moja istina! Bojan Karić ispričao sve o razvodu od Karleuše i predbračnom ugovoru

Autor: | 10/07/2023

1

Jelena Karleuša i Bojan Karić drže neslavan rekord na estradnoj sceni jer su se u martu 2005. godine razveli, posle samo šest meseci braka. U javnosti se dugo spekulisalo o razlozima kraha ljubavi, ali bivši supružnici o tome nikada nisu otvoreno govorili.

Privatna arhiva

 

Od informacija koje su kružile Bojan je potvrdio samo to da su pravne formalnosti obavljene za nekoliko dana, da je burmu skinuo čim se razveo i da je tada doneo odluku da sa bivšom suprugom više nikada ne razmeni ni reč.

Pročitajte: Prvi brak ga je razorio, drugi preporodio - Ovako danas izgleda bivši muž Jelene Karleuše FOTO

Sin Sretena i Slavice Karić o razvodu je pričao samo jednom, u intervjuu za Gloriju. Na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život.

‒ Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Na pitanje – da li je razočaran, odgovorio je:

‒ Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje.

Pročitajte: Ovako je trebalo da se zovu deca Jelene Karleuše i Bojana Karića, ime za sina će vas iznenaditi

Dok su bili u braku, koji nije dugo potrajao, sa Jelenom je živeo u stanu iz koga su se oboje iselili posle razvoda.

‒ Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući decu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije ‒ otkrio je Bojan Karić i demantovao da je Jelena pre venčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

Instagram

 

‒ Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo.

Instagram

 

U to vreme jedan od najbogatijih momaka za ženidbu u Srbiji, pa i regionu, priznao je da vrlo brzo shvati da li ga neka žena „juri“ zbog novca.

‒ Imam način da to saznam, ali ne mogu da otkrijem.

Kao što je poznato, Bojan Karić je emotivnu i porodičnu sreću našao uz Mašu Nikolić, sa kojom se venčao 2009. godine, a u braku su dobili blizance Teodora i Taru.

Jeleninu stranu priču o razvodu pročitajte OVDE

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
fica 23:55 10.07.2023
Odgovori

On izgledao kao da ima 15 godina na venčanju. Sada je sazreo donekle. Misli ovaj pare sve mogu da kupe...

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti