Karleuša posle 18 godina otkrila pravu istinu o razvodu od Karića: Telohranitelj nam je jednog jutra došao na vrata i pokazao poruke

Karleuša posle 18 godina otkrila pravu istinu o razvodu od Karića: Telohranitelj nam je jednog jutra došao na vrata i pokazao poruke

Autor: | 29/05/2023

9

Razvod Jelene Karleuše i Bojana Karića ponovo u fokusu

Jelena Karleuša ovih je dana veoma aktivna na Instagramu, a u moru tema koje obrađuje našla se i jedna sasvim lična – razvod od prvog supruga Bojana Karića.

Osamnaest godina nakon što su se formalno rastali, muzička zvezda je odlučila da otkrije svoju stranu priče.

Instagram

 

- Moje mišljenje o Bogoljubu Kariću neću rafalno ispaliti jer imam obzir prema Bojanu Kariću. Mom bivšem mužu. Volela sam ga i poštovala sam njegovog pokojnog oca Sretena. Ali imam da kažem reč-dve o BK.

Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7:15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadašnji muž je poverovao “strika Bogiju”.

Telohranitelj je dobio auto kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod. Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica – napisala je Karleuša na Instagramu.

Pročitajte: Sudbina je imala drugačije planove - Ovako je trebalo da se zovu deca Jelene Karleuše i Bojana Karića, ime za sina će vas iznenaditi

Exklusiv printscreen

 
 

Podsetimo, Jelena Karleuša i Bojan Karić venčali su se u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili Jelena. Ali, izdržali su svega nekoliko meseci. Već u martu naredne godine potpisali su papire za razvod.

‒ Udala sam se za Bojana, ali me je razvela njegova mama Slavica. Ona je bila posrednik i lično se pobrinula da do našeg razvoda dođe što brže i bezbolnije po njenog sina. On nije imao snage da se suoči sa mnom. Prvih nekoliko dana bila sam u šoku, nisam znala šta da radim. Situacija je bila sledeća: moja reč protiv reči telohranitelja, ali tu moju reč nisu želeli da čuju. Tražila sam od Bojanove majke samo jedno – da ga zamoli da se obrati javnosti i kaže šta se zaista dogodilo, da mi „opere obraz“. Ali, on to nije želeo ‒ požalila se u jednom intervjuu Jelena Karleuša, koju je dugo pratio glas da se od Bojana razvela posle navodne afere sa telohraniteljem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Posle razvoda od Jelene Karleuše, 2004. godine, Bojan Karić sreću je pronašao pored Maše Nikolić, ćerke čuvenog reditelja Božidara Nikolića, sa kojom je dobio blizance Teodora i Taru.

Da im je život srećan i ispunjen može se zaključiti i po objavama na društvenim mrežama. Supružnici istinski uživaju u svom skladnom odnosu, često putuju, a činjenica je i da Bojan izgleda mnogo bolje nego u vreme kada je bio u ljubavi sa Jelenom Karleušom.

Instagram

 

 

Komentari (9)

Loading
Cvecka 17:39 29.05.2023
Odgovori

Juce bila kriva mama Slavica, danas striko Bogoljub a sutra? Marinika Tepic???

Miomir 17:55 29.05.2023
Odgovori

Znamo te ko staru paru, tako si se i za Vranješa pravdala, ćuti i stidi se….

Bs kv 22:49 29.05.2023
Odgovori

Slažemo se sa Miloševićem i Vučićem da je "čika Bogi" najgori čovek na svetu ali po svemu sudeći nije baš sve bila laž.

Shandor 10:45 30.05.2023
Odgovori

Muzicka zvezda ! Za one pod satrom, pred fajront, definitivno!

Bombona 15:59 30.05.2023
Odgovori

Gledali smo i video iz dzipa gde pričaš šta voliš da ti radi isti telohranitelj. Pozz za Bogija.

Filip 23:54 01.06.2023
Odgovori

Moguće sasvim... karići su uvezani kao creva... Ona je nešto kao Dajana... A Tošića je trebalo da vara non-stop... ta seljač*na nema sa kojom nije bio...

mikojan 11:24 14.07.2023
Odgovori

Poštena žena koja nema sreće sa glasovima koji dopiru od očevidaca ;)

hellomagazin.rs hellomagazin