Optuživali su je da se udala zbog novca: Evo šta je Jeleni Karleuši pripalo posle razvoda od Bojana Karića

Optuživali su je da se udala zbog novca: Evo šta je Jeleni Karleuši pripalo posle razvoda od Bojana Karića

Autor: | 03/08/2023

0

Prvi brak Jelene Karleuše okončan razvodom, evo šta joj je pripalo

Bojan Karić, biznismen i član tima jedne od najuspešnijih porodičnih kompanija na ovim prostorima, nedavno je proslavio 16 godina braka sa suprugom Mašom, starijom ćerkom priznatog reditelja Božidara Nikolića.

„Happy sweet 16th, my love“, napisao je pored zajedničke fotografije na Instagramu, nastale verovatno ovih dana na letnjem odmoru.

Instagram

 

Bojan i Maša venčali su se 2007. i iste godine dobili su blizance Taru i Teodora. Ne oglašavaju se često na društvenim mrežama, a kada to i učine, sa svake slike može se pročitati da uživaju u skladnom braku i srećnom porodičnom životu.

Pročitajte: Prvi brak ga je razorio, drugi preporodio - Ovako danas izgleda bivši muž Jelene Karleuše FOTO

A život mlađe generacije dinastije Karić medijima i javnosti oduvek je bio interesantan. Sećamo se i Bojanovog prvog braka, burnog, kratkog i ne baš slatkog...

Privatna arhiva

 

Sin Sretena Karića u septembru 2004. oženio se Jelenom Karleušom, ali su posle samo tri meseca odlučili da se razvedu. Razlog je, kako su navodili tabloidi, bila njena vanbračna avantura, međutim, pevačica je sve odmah demantovala. Pričalo se i da se udala iz koristi, što je takođe negirala.

Pročitajte: Ovo je moja istina! Bojan Karić ispričao sve o razvodu od Karleuše i predbračnom ugovoru

Kako god bilo, posle razvoda joj nije pripalo ništa. Bojan je za Gloriju svojevremeno objasnio zbog čega.

Instagram

 

− Nije bilo predbračnog ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno.

- Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još