Nove fotografije Darka Lazića i Marine Gagić pokrenule lavinu komentara: Marina je superžena!

Nove fotografije Darka Lazića i Marine Gagić pokrenule lavinu komentara: Marina je superžena!

Autor: | 05/10/2020

0

Darko Lazić i Marina Gagić zajedno su pretrpeli težak period, a ona se uz pevača našla, kada mu je podrška bila najpotrebnija. Posle saobraćajne nesreće, posle koje se sporo i teško oporavljao, Darko je odlučio da potpuno promeni život. Turbulentan brak sa Anom Sević, prekomerna gojaznost i dugovi, samo su deo glasina koje su pratile pevača. Ipak, čini se da je sa Marinom pronašao sreću i stavio tačku na turbulentnu prošlost.

Osim što je smršao preko pedeset kilograma i potpuno promenio svoj izgled, Darko je aktivniji i mnogo posvećeniji sinu Alekseju i verenici. Da ljubav cveta vidi se i iz poslednjih fotografija koje su Darko Lazić i Marina Gagić objavili na svojim društvenim mrežama.

Pročitajte: Skromnije ne može - Dok Ana Sević uživa na jahti, evo kakav odmor bira Marina Gagić (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on Oct 3, 2020 at 6:20am PDT


Oboje u crnom, zagrljeni i nasmejani, prema mišljenju fanova, oni su jedan od najlepših parova, koji nemaju samo usklađen "outfit" već i besprekoran odnos.

Nove fotografije pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, a sve su uglavnom pohvale na Marinin račun.

- Mislim da je zaslužila sve kape sveta dole. Imala je strpljenja za ovog čoveka dok je bio u bolnici, dok se oporavljao, dok je imao 100 kila. Dok se trudio da smrša, dok su o njemu pisali sve i svašta, dok se trudio da ostavi, znate već... I uz sve to mu je bila podrška. Bravo! Tako izgleda prava ljubav - samo je jedan u nizu pozitivnih komentara na račun lepe Marine.

Pročitajte: Marina blista od sreće - Darko Lazić jedva čeka da dobiju bebu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nikodrugi (@nikodrugi7) on Oct 3, 2020 at 6:08am PDT

Da je Marina sve što je u životu želeo, potvrđuje i Darkova nedavna izjava da sa verenicom planira proširenje porodice.

– Marina i ja se nećemo zaustaviti na jednom detetu i jedva čekam da dobijemo bebu. Želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta – rekao je kroz osmeh pevač za "Informer".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram