Svađa o kojoj bruji region: Darko Lazić udario Marinu? Jedna fotografija sve otkriva!

Svađa o kojoj bruji region: Darko Lazić udario Marinu? Jedna fotografija sve otkriva!

Autor: | 26/10/2020

0

Darko Lazić i Marina Gagić ponovo su glavna tema o kojoj bruje domaći mediji, ali ovog puta ne zbog lepih fotografija i demonstracije ljubavi već zbog burnog događaja. Naime, Marina i Darko posvađali su se tokom opuštenje šetnje sa sinom Aleksejem a svađa je prerasla u sukob. Poznati folker navodno je nasrnuo na svoju verenicu, a sve je prepričao očevidac kog je Marina sprečila da pozove policiju.

- Šetali su sa sinom i kad su prolazili pored prodavnice igračaka, dečak je hteo neki bager. Naravno, Darko je odmah krenuo da kupi igračku sinu, ali je tada Marina uzviknula: Ne može! Puna nam je kuća igračaka! Ne može da dobije sve što hoće. Neću da mi dete bude razmaženo! Ima sve, znaš li ti koliko je gladne dece – prepričava za „SCANDAL!” izvor s lica mesta i dodaje:

- Darko je na to poludeo, pa joj je odbrusio: Ma, nema ti meni da prigovaraš oko deteta! Šta urlaš na ulici, gleda nas narod! Ima da mu kupim ako hoću! Baš želim i ja da Aleksej ima ovaj bager.

Pročitajte: Darko Lazić tvrdi da Lorenu nije video godinu dana - Evo šta kaže Ana Sević! (foto)

– U svemu tome, Darko je onako ovlaš uhvatio Marinu za ruku i to je delovalo kao da je grub. Jedna prolaznica umešala se i rekla da će zvati policiju, ali je Marina odmah skočila i objasnila da nema potrebe jer je sve obična rasprava, te da oni tako inače funkcionišu. Naravno, Darko je na kraju kupio ne samo bager nego pun gepek igračaka za malog, a Marina nije imala kud, pa je i ona sebe počastila novom garderobom – završava izvor tabloida „SCANDAL!”.

Nakon navoda da su Darko Lazić i Marina imali fizički obračun, pojavile su se i spekulacije da su se njih dvoje razišli. U prilog tome govori i činjenica da je Lazićeva verenica obrisala sve zajedničke fotografije s njim sa svog „Instagram” profila. Ipak, veoma brzo stigao je video zapis koji sve ovo demantuje. Zagrljeni, srećni Marina i Darko razmenjivali su nežnosti.

Biće da je u ljubavnom gnezu popularnog pevača, ipak, sve u redu i da je njihova ljubav jača nego ikada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram printscreen

Pročitajte još

Najnovije vesti