Marina blista od sreće: Darko Lazić jedva čeka da dobiju bebu

Marina blista od sreće: Darko Lazić jedva čeka da dobiju bebu

Autor: | 31/08/2020

0

Darko Lazić i Marina Gagić uživaju u neverovatnoj ljubavi. A dok lepa brineta svoje dane posvećeno poklanja sinu Alekseju, tata Darko priželjkuje proširenje porodice.

– Kod Darka nema čekanja, on sve voli sad i odmah. Poželeo je treće dete čim mu se rodio sin, ali mu je Marina objasnila da je bolje malo da sačekaju – priča izvor za „Informer“ i dodaje:

– On obožava decu i Alekseju je baš posvećen. Veoma pati što sa ćerkicom Lorenom, koju je dobio sa Anom Sević, ne može da bude svakog dana. Želja mu je da ima puno dvorište dece.

Pročitajte: Darko Lazić napravio pometnju na društvenim mrežama - Čestitke pristižu sa svih strana! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagic Marina (@gagicmarinaofficial) on Aug 29, 2020 at 9:34am PDT


Popularni pevač je nakon borbe za život, posle teške saobraćajne nesreće, shvatio koliko je život dragocen. Odlučio se za drastične promene, operisao je želudac, ostavio alkohol, smršao više od 60 kilograma i sada je spreman da bude posvećen i predan otac. Kada je Aleksej bio beba, Darko se otežano kretao i nije mogao aktivno da učestvuje u svakoj sekundi njegovog odrastanja. Zato je sada veoma posvećen i trudi se da nadoknadi izgubljeno vreme.

Ipak, Darko smatra da je sada pravi trenutak za proširenje porodice sa Marinom.

Pročitajte: Skromnije ne može - Dok Ana Sević uživa na jahti, evo kakav odmor bira Marina Gagić (foto)

– Marina i ja se nećemo zaustaviti na jednom detetu i jedva čekam da dobijemo bebu. Želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta – kaže kroz osmeh pevač.

Darko Lazić i Marina Gagić veoma su srećni, a ona mu je svakodnevna podrška i veoma je brižna majka, što Darku uliva sigurnost u stabilnost njihovog odnosa.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti