Borba za alimentaciju: Darko izneo svoju tešku situaciju, ali Ana ne želi izgovore

Borba za alimentaciju: Darko izneo svoju tešku situaciju, ali Ana ne želi izgovore

Autor: | 25/09/2020

0

Sukob Ane Sević i Darka Lazića ne jenjava. Pevačica tvrdi da Darko duguje dvadeset alimentacija za ćerkicu Lorenu u iznosu od milion i sto hiljada dinara. Kako dugovanja nije izmirio, Ana ga je nedavno i tužila za spomenuti iznos, prenose domaći mediji.

- Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije korona virusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra - rekao je izvor blizak nekadašnjem paru za "Alo".

Kako izvor tvrdi, Darko je na sudu izneo svoju tešku materijalnu situaciju, koja je kulminirala usled pandemije korona virusa, pa je od sudija, ali i Ane zatražio razumevanje.

Pročitajte: Ana Sević podnela tužbu protiv Darka Lazića


- Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nezgode u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao i kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona virusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje.

Iako je u zapisnik ušla teška finansijska situacija Darka Lazića, advokati Ane Sević podvukli su da pevač alimentaciju nije plaćao ni pre saobraćajne nesreće. Sukob Ane Sević i Darka Lazića ovom prilikom nije rešen, a novo ročište zakazano je za nekoliko meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic Fan Page (@darkolazicfanpage) on Sep 22, 2020 at 7:12am PDT


Iako se povodom sudskog ročišta ni Darko ni Ana nisu oglasili, Darko je nedavno prokomentarisao glasine o svojim dugovanjima:

- Ok, piše se da dugujem. Dugujem. Pisalo se da dugujem 500.000. Ne, dugujem milion. Bolje da kažem da dugujem, nego da mi traže pare na zajam– rekao je Lazić za „DeToxic“ emiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram