Snežana Dakić bez dlake na jeziku, fanovi pitaju: Da li se obraćaš bivšem mužu

Snežana Dakić bez dlake na jeziku, fanovi pitaju: Da li se obraćaš bivšem mužu

Autor: | 06/10/2020

0

Snežana Dakić - Razvod i problemi koji ostanu posle njega

Pre nekoliko meseci Snežana Dakić odlučila je da svoju televizijsku karijeru malo stavi na pauzu i promenila je posao. Odlučno je ušla u svet biznisa sa željom da bude najbolja.

- Moj novi posao. Ušla sam u svet nekretnina. Položila sam zvanični stručni ispit i dobila licencu za posrednika (broj 3562). Verujem da će moji kontakti i iskustvo u komunikaciji, kao i poznavanje stilova života, dizajna i trendova, biti značajan resurs za ovaj posao – rekla je nedavno Snežana i dodala da je njeno zaduženje prodaja luksuznih nekretnina VIP kupcima.

Pročitajte: Snežana Dakić za “Hello!” - Želela sam nezavisnost od svega – od opšteg ukusa, poslodavaca, muškaraca, establišmenta

Korona je bila samo motivacija da Snežana krene u ostvarenje svojih snova i ćerki Lauri obezbedi bolji i kvalitetniji život. Godine 2014. razvela od Vladimira Mikića, a koliko je život žena u Srbiji posle razvoda težak i koliko se bivši supružnici opiru da plaćaju obaveznu alimentaciju Dakićeva je bez dlake na jeziku objasnila.

- Muškarci se ubiše da dokažu da su jači, bolji, sposobniji od žena. A onda to i dokažu kroz finansijski uspeh. Jer ipak su najkrupniji poslovi rezervisani za muškarce. I onda se razvedu, pa se svete ženi (i deci) tako što je finansijski iscrpljuju. Iako ona nije ni kriva ni dužna. Na svu svoju „snagu“, „moć“ i „dominaciju“, oni se natežu oko alimentacije. Lažu, prikrivaju prihode, ne daju ‒ napisala je Snežana na svom profilu na „Instagramu“. I dodala:

‒ Podsetila bih da reč alimentacija potiče od reči hraniti („alimentare“). Pa, brate, kako si jači ako si p**da? Pojedini očevi kupuju deci poklone. Ali zakon je jasan: pokloni nisu zamena za alimentaciju = hrana, stanovanje, struja, časovi stranih jezika, knjige, užine, sportovi, rođendanski pokloni, ulaznice, pripreme, godišnji odmori, izlasci.

Pročitajte: Snežana Dakić - Treba biti spreman za promenu čak i kada si na vrhuncu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 5. Окт 2020. у 11:14 PDT

Snežana je naglasila da, posle razvoda, plaćanje alimentacije u drugim zemljama funkcioniše kao sat.

‒ To je tako u uređenim društvima. Ali mi smo još uvek u feudalizmu po pitanju porodičnih odnosa. A žene se uvek nečega plaše: gneva, osvete, ucene, pretnje i onda ćute i trpe, ginu i venu. Samo ne razumem zašto te druge i treće žene ne stanu u zaštitu prethodnih? Zar ne shvataju da će se ubrzo kolo sreće okrenuti i da će njima trebati solidarnost? Teška priča ‒ zaključila je Snežana.

Vladimir Mikić i Snežana u braku su bili devet godina. Pre nje on je bio oženjen prvom suprugom Draganom, sa kojom je dobio bliznakinje. I Vladimirov treći brak sa Jovanom Miljković pukao je posle tri godine. Iako su 2018. dobili ćerku Milu, par se nedavno rastao.

‒ Istina je da se Jovana i ja razvodimo. Zaista ne bih previše pričao o detaljima, ali želim da stavim tačku na neke dalje spekulacije. Razvod nije usledio zbog treće osobe sa jedne ili druge strane, već je ljubav jednostavno prestala ‒ rekao je Vladimir za dnevni list „Alo“ početkom marta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA images, Instagram