Dobro veče, stara ljubavi! Snežana Dakić oči u oči sa bivšim mužem i njegovom novom, znatno mlađom devojkom

Dobro veče, stara ljubavi! Snežana Dakić oči u oči sa bivšim mužem i njegovom novom, znatno mlađom devojkom

Autor: | 06/09/2023

0

Snežana Dakić i Vladimir Mikić oči u oči

Snežana Dakić, njen bivši muž i njegova nova izabranica sinoć su se našli u isto vreme na istom mestu. Da li se desio „sudar svetova“ ili su se uspešno izbegli, o tome bi se dalo spekulisati.

Boško Karanović

 

Popularna voditeljka, biznismen Vladimir Mikić i misteriozna devojka pozirali su fotoreporterima koji su pratili jedan gradski događaj, naravno ne zajedno, ali bi se po Snežaninom osmehu i ležernom stavu para moglo zaključiti da se duhovi prošlosti nisu previše uznemirili. Svako je odavno nastavio svojim putem.

Boško Karanović

 

‒ Posmatrala sam ga kao kompatibilnog partnera u svakom smislu. Mi smo bili baš onako dobar spoj, društveno gledano, imali smo kompatibilna zanimanja, bili smo dinamični, slične stvari su nam se sviđale...

Pročitajte: 20 godina mlađi - Ovaj glumac osvojio je srce Snežane Dakić posle razvoda

‒ Ali, u nekoj fazi života ljudi počnu da se menjaju, prosto se raziđu pravci u kojima se kreću i način na koji neko sebe vidi u životu i ljubavi – govorila je Snežana posle razvoda od Mikića, sa kojim ima sedamnaestogodišnju ćerku Lauru.

Arhiva HELLO!

 

Uspešni biznismen poznat je po burnom ljubavnom životu.

Pre nego što je upoznao Snežanu već je bio u braku u kome je dobio bliznakinje, a ubrzo posle razvoda od voditeljke ponovo je stao na ludi kamen sa Jovanom Miljković, svojom dve decenije mlađom sekretaricom. I sa njom ima dete. Međutim, ni treća sreća nije potrajala. Navodno, zbog njegove prevare.

Aleksić produkcija

 

Vladimir Mikić očigledno ne voli da gubi vreme. Ne znamo ko je tajanstvena lepotica sa kojom se sinoć pojavio pred medijima, ali nije isključena mogućnost da i sa njom stigne do matičara.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksić produkcija, Nebojša Babić

Najnovije vesti