Vukan Vučić napunio 6 godina: Srećan ti rođendan, oko moje FOTO

Vukan Vučić napunio 6 godina: Srećan ti rođendan, oko moje FOTO

Autor: | 09/06/2023

4

Vukan Vučić napunio 6 godina

Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oglasila se na popularnoj društvenoj mreži i to povodom šestog rođendana sina Vukana. Tamara kao prva dama Srbije, često objavljuje fotografije sa poslovnih putovanja, ali i slike iz privatnog života na kojima uživa u društvu svog naslednika.

Pročitajte: Ti si ono što vidiš - Pogledajte šta je prva dama Tamara Vučić zatekla na putu FOTO

Boško Karanović

 

Vučićeva je čestitala sinu rođendan i objavila emotivnu poruku na svom Instagram profilu, a ispod objave nizale su se najlepše čestitke.

"Moje Sunce, Mesec i zvezde rodio se na današnji dan pre šest godina. Lično je odlučio da malo požuri, pobrinuo se da pošalje šifrovanu poruku i.... pokrenuo čaroliju... Šta god da kažem, napišem može da zvuči patetično, a opet neće biti dovoljno da opiše sva divna osećanja koja me ispunjavaju od kada sam te upoznala, i pre nego što si se rodio. Srećan ti rođendan, oko moje!", napisala je Tamara Vučić na svom Instagram profilu, uz fotografije analiza CTG-a pred porođaj i najnovije slike sa sinom.

Šestogodišnji sin Vukan centar je njenog sveta, a Tamara svak slobodan trenutak gleda da iskoristi sa njim, pa smo tako imali prilike da ih vidimo u različitim situacijama ispunjenim zabavom, smehom i kreativnošću. 

Komentari (4)

Loading
Vesna 14:24 10.06.2023
Odgovori

Srećan rođendan malom Vukanu❣️ 🎂 🍀 💝 ❤ Neka je živ, zdrav i dugovečan, na radost svojih roditelja. Čestitke i mami i tati 🥰

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još