Najdraži poklon! Petogodišnji Vukan oduševio, pogledajte šta je mama Tamari priredio za rođendan FOTO

Najdraži poklon! Petogodišnji Vukan oduševio, pogledajte šta je mama Tamari priredio za rođendan FOTO

Autor: | 11/04/2023

1

Sin Tamare Vučić raspametio mamu za rođendan

Prva dama Srbije Tamara Vučić danas je proslavila 42. rođendan. Tim povodom pristigle su joj brojne čestitke, a najlepše želje uputili su joj i pratioci na Instagramu. 

Pročitajte: Ona jednostavno ne ume da pogreši - Tamara Vučić otvorila prolećnu sezonu, romantičan print i boja koju prosto obožava FOTO

Miloš Nadaždin

 

Ona se svima zahvalila na divnim rođendanskim porukama, ali je na kraju dana podelila najlepšu od svih. Stigla je, naravno, od sina Vukana, koji joj je napravio poklončić od školjki i uz to napisao: “Volim te, Vukan”. 

Iako još nema šest godina, dečak je pokazao da mu slova nisu strana, ali ni kreativnost mu ne nedostaje.

“Moje Sunce, Mesec i zvezde”, kratko i uz mnogo ljubavi uzvratila je ponosna majka.

Pročitajte: Volim te, tata! Pogledajte kako je sin Vukan predsedniku čestitao rođendan, prva dama podelila fotografiju poklona

Instagram

 

Vukan Vučić, koji će u junu proslaviti šesti rođendan, zajedno sa mamom uveliko se priprema za polazak u školu. 

‒ Znate li šta je on odgovorio mojoj majci, a svojoj baki, na slično pitanje jednom prilikom: “Vukan u školu? Neće skoro...” Bez šale, Vukan je predškolskog uzrasta i pred nama je izazov početka formalnog obrazovanja. Moram da priznam da tim povodom imam malu nelagodu u stomaku. Ali, sve je to tako prirodno i normalno. Važna i velika promena u njihovom životu, ali i u životu roditelja. Uvek kada me preplave emocije, duboko udahnem i pratim svoj osećaj. I, što je najvažnije, primenjujem jednostavan princip – korak po korak. Biće to sve kako treba. Vukan je jedno pametno i tvrdoglavo dete, pregovarački nastrojeno. (smeh) ‒ otkrila je nedavno prva dama. 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još