Jovana Joksimović ćerkama jednu stvar nikako ne dozvoljava: Nisam im „zamorče“

Jovana Joksimović ćerkama jednu stvar nikako ne dozvoljava: Nisam im „zamorče“

Autor: | 09/10/2020

0

Jovana Joksimović ćerke Anu i Srnu podržava u svim njihovim željama, ali neka pravila moraju da se poštuju

Jovana Joksimović pojavila se na promociji novog brenda Emine Jahović i ukrala pažnju svih pogleda. Lepša nego ikada, Jovana je zablistala na crvenom tepihu, ali na pitanja o novom poslovnom angažmanu nije želela da odgovora.

‒ Nemam šta da komentarišem, pričaću kada za to dođe vreme. Osećam se baš kao što izgledam ‒ rekla je kroz osmeh popularna voditeljka za „Kurir“. Na žurki se pojavila sama, bez supruga Željka, a to što nisu zajedno kratko je prokomentarisala:

- Znate šta, ja radim sada. Nisam došla privatno, malo ću da pomognem Emini na bini.

Pročitajte: Poznate dame sinoć su bile sve na istom mestu - Jovana Joksimović zvezda večeri, Anastasija kao „Barbika” (foto)

Jovana Joksimović - Ćerke Ana i Srna prave su zavodnice

Jovana i Željko pre nekoliko dana proslavili su treći rođendan bliznakinjama, a slavlje je organizivano na otvorenom. Slavljenicu bu bile oduševljenje rođendanom, poklonima kao i drugarima.

‒ Proslava je protekla odlično. One su dobra deca, baš kao i Kosta. Vole sve što vole druge devojčice, a to je, naravno, i šminka. U prodavnicama igračaka imate i šminku za decu. Ali ja im ne dozvoljavam da mene šminkaju, da im budem zamorče (smeh). Objasnila sam im da treba da nauče da same sebe šminkaju ‒ rekla je voditeljka kroz smeh, a potom dodala da je postala stručnjak za dečju garderobu.

‒ Ni Željko ni ja sebi dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo deci. Nama neki dizajner donese nešto da isprobamo, pa onda kupimo. Ali da odem u šoping, ne pamtim kada sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju decu, volim da su uvek lepo obučeni. Postala sam stručnjak za dečju garderobu i materijale. Ko ima pitanja mogu da ga posavetujem ‒ zaključila je sjajno raspoložena Jovana.

Pročitajte: Oduševiće vas fotografije - Ovako Jovana i Željko Joksimović uživaju na odmoru

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti