Kraljica nekretnina: Ovako izgleda stan Vesne Zmijanac u Atini koji je poklonila ćerki Nikoliji FOTO

Kraljica nekretnina: Ovako izgleda stan Vesne Zmijanac u Atini koji je poklonila ćerki Nikoliji FOTO

Autor: | 08/06/2023

0

Stan Vesne Zmijanac u Atini savršen za tople dane

Tokom duge i bogate karijere, koja je počela pre više od četiri decenije, Vesna Zmijanac snimila je na desetine hitova i održala nebrojeno mnogo koncerata, a status jedne od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima omogućio joj je da mnogo radi, ali i da mnogo zaradi.

Andreja Damnjanović

 
 

Zarađeni novac godinama je ulagala u nekretnine, a izvori bliski pevačici tvrde da, osim ogromnog imanja na Bukulji, u Beogradu ima tri luksuzna stana na atraktivnim lokacijama. Vesna je pre nekoliko godina kupila i nekretninu u Atini. To je, zapravo, bio poklon za njenu ćerku Nikoliju Jovanović, koja je u glavnom gradu Grčke studirala i s vremenom se vezala za to podneblje, a kada je diplomirala, majka ju je častila stanom po izboru.

Pročitajte: Oaza za uživanje - Zavirite u čarobno imanje Vesne Zmijanac na Bukulji FOTO

Instagram

 

Da su majka i ćerka napravile pravi potez dokaz je i to što, kad god im obaveze dozvole, odlaze u Atinu na odmor, a Nikolija tamo sve češće boravi sa suprugom Reljom Popovićem i njihovim ćerkama Reom i Hanom.

Pročitajte: Što dalje od tašte Zmijanac! Relja Popović pokazao luksuzni stan u kojem živi sa Nikolijom i ćerkama FOTO

Instagram

 

Stan se nalazi u elitnom delu grada, a u okviru stambenog kompleksa postoji i bazen okružen palmama. Sa prostrane terase pruža se božanstveni pogled na more, a pošto je natkrivena i ispunjena zelenilom, ugođaj je potpun.

Pročitajte: Vesna Zmijanac operisala srce, Nikolija moli samo za jednu stvar - Ona je pre svega moja mama...

Instagram

 

Inače, sve prostorije opremljene su pažljivo biranim stilskim nameštajem, enterijer je topao i udoban, pa su selfi slike nastale u takvom ambijentu savršena Instagram-razglednica.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti