Oaza za uživanje: Zavirite u čarobno imanje Vesne Zmijanac na Bukulji (foto)

Oaza za uživanje: Zavirite u čarobno imanje Vesne Zmijanac na Bukulji (foto)

Autor: | 20/08/2021

6

Kuća Vesne Zmijanac u srcu Šumadije

Aranđelovac je jedan od najlepših gradova u Srbiji, mirno i pitomo mesto usred inspirativne Šumadije. Od davnina je poznat po lekovitoj mineralnoj vodi Bukovičke Banje, ali i po živopisnoj Bukulji, koja se nadvija nad njim.

Upravo se na jednom od obronaka ove planine krije oaza folk dive Vesne Zmijanac. Kad želi da pobegne od vreve Beograda, gde takođe poseduje nekretnine, popularna pevačica „beži“ na svoje imanje, i potpuno je razumemo ‒ ko god je imao priliku da se upozna sa lepom Bukuljom obećao je sebi da će se toj planini kad-tad vratiti.

Andreja Damnjanović

 

Kuća Vesne Zmijanac zimi dostiže svoj pun šarm

Na velikom posedu od šest hektara Vesna je napravila dve kuće, glavnu i pomoćnu. U šumadijskom stilu, da se što bolje uklope u ambijent. Kada je jednom prilikom ugostila Ognjena Amidžića, otkrila je da nije planirala veliku kuću, ali su tokom gradnje planovi promenjeni.

Lokalni stil prisutan je i u enterijeru. Preovlađuju mirne boje i drvo, materijal koji diše sa okolinom. Tu je i kamin, tek da nas podseti da smo ipak na planini. Kutak koji pun šarm dostiže zimi, napolju veje sneg, a vi uživate u toploj sobi dok vatra tiho pucketa...

Pročitajte: Obijena kuća Vesne Zmijanac na Bukulji!

Andreja Damnjanović

 

I ostale odaje ostavljaju bez daha. Da vlasnica kuće ima istančan ukus dokazuju i umetničke slike u skoro svim prostorijama, a jednu je pretvorila u garderober.

Mirno mesto okruženo prirodom i svežim vazduhom često pohode Vesnina ćerka Nikolija i njen partner Relja sa decom. Ima li bolje igraonice?

Andreja Damnjanović

 

 

 

Komentari (6)

Loading
Aca 15:00 21.08.2021
Odgovori

Baka Vesna! Pa zar mora polugola da pozira sa 6 banki dok pokazuje kucu.

Walter VBogicevic 08:36 22.08.2021
Odgovori

G-dja Vesna je zaista mnogo sarmantma dama. Mnogo zenstvema i prava lepotica. Pristojno obucena i sa lepim osmehom. Bravo lepotice! Kiss and Greetings from Washington,D.C USA

Dr bata 12:24 22.08.2021
Odgovori

Gospodjo, da li mogu da vam budem baštovan, vrtlar....bilo šta....besplatno bih vam radio

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti