Što dalje od tašte Zmijanac! Relja Popović pokazao luksuzni stan u kojem živi sa Nikolijom i ćerkama FOTO

Što dalje od tašte Zmijanac! Relja Popović pokazao luksuzni stan u kojem živi sa Nikolijom i ćerkama FOTO

Autor: | 14/02/2023

0

Relja Popović i Nikolija Jovanović nedavno su kupili luksuzni penthaus na Vračaru, gde žive sa ćerkama Reom i Hanom. Poznati par intimu uglavnom ne voli da deli sa javnošću, ali je popularni reper napravio izuzetak i otkrio kako izgleda njihov porodični dom.

Pročitajte: Poverenje na ispitu, Relja sam i nemoćan - Nikolija nikada bliže bivšem dečku, njegovo prezime vredi milione FOTO

Dušan Petrović

 

Dok je Relja ležao na sofi iza njega se videla komforna dnevna soba u kojoj centralno mesto zauzima velika polica sa knjigama. Stan je pretežno u svetlim tonovima i opremljen je modernim nameštajem.

Pročitajte: Oženio se ćerkom prvog komšije - Ovo je bivša supruga Voje Brajovića, nikad viđene porodične fotografije

Instagram

 

Kuhinja je u crnoj i zlatnoj nijansi, ali nam nije poznato da li se i u kojoj meri koristi. Nikolija je svakako imala od koga da nauči da kuva, budući da njena majka važi za vrsnu domaćicu.

Pročitajte: Oaza za uživanje - Zavirite u čarobno imanje Vesne Zmijanac na Bukulji FOTO

Instagram

 

Osim enterijera, Relja je pratiocima na Instagramu otkrio kako izgleda terasa na poslednjem spratu zgrade sa koje se Vračar vidi kao na dlanu.

 

Instagram

 

Ranije se spekulisalo da su nesuglasice sa Vesnom Zmijanac navele Relju i Nikoliju da napuste njen stan, međutim, istina je da se mladi par odlučio za kupovinu većeg kada su dobili drugu ćerku.

− Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerke iz dana u dan rastu i trebalo bi da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Luksuzni penthaus na Vračaru izuzetno im se dopao, pa su se brzo odlučili za njega – otkrio je izvor z Alo!.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još