Jelena Đoković uhvaćena u provodu bez Noleta! Sad je jasno zašto je ostala u Beogradu FOTO

Jelena Đoković uhvaćena u provodu bez Noleta! Sad je jasno zašto je ostala u Beogradu FOTO

Autor: | 03/06/2023

0

Jelena Đoković se lepo provela na koncertu

Sinoć se održao dugoočekivani spektakularni koncert Lepe Brene i Senide u Beogradu, te se Kalemegdan orio od hitova balkanskih muzičkih diva. Dobar provod nije propustila ni Jelena Đoković, koja je iz sveg srca pevala pesme i đuskala kao da jutro ne postoji.

ATA Images

 

Supruga Novaka Đokovića je za ovu priliku ponela opušten stil, kako priliči i jednom događaju na otvorenom. Uske džins farmerke, sa pocepanim delovima koji su i dalje u trendu, bela pamučna majica i bele patike. Jelena je obukla kožnu jaknu, a preko njega nabacila nežno roze džemper za slučaj da bude hladnije. Čak se i dodatno pripremila, i ponela kišobran ukoliko vreme odluči da se pokvari usred koncerta.

Pročitajte: Novače, ko ti je ona? Jelena sve saznala, Đoković sa vatrenom crnkom uslikan u noćnom klubu u Parizu FOTO

ATA Images

 

Podsetimo, Novak Đoković trenutno krči sebi put ka finalu Rolan Garosa u Francuskoj. S obzirom na činjenicu da prošlogodišnji pobednik i apsolutni kralj šljake Rafael Nadal neće braniti trofej, Noletu bi put do finala, a možda i trijumfa na prestižnom turniru, trebalo da bude čist. Porodica ga ovog puta nije pratila od početka takmičenja, ali se očekuje da ga bodre svim srcem kada Nole odigra odlučujuć meč.

Pročitajte: Izvini, tata, ali ovo je važnije! Stefan Đoković prelomio, evo zašto ove godine ne bodri Novaka na Rolan Garosu FOTO

ATA Images

 

- Stefan je upravo otišao na školsku ekskurziju. Razgovarao sam sa njim i znao je da dolazim na “Rolan Garos”, ali mi je rekao: “Izvini, tata, možda ti se pridružim kasnije, ali ovo je važnije. Želim da budem u prirodi, da se igram sa prijateljima i radim druge stvari”. Rekao sam mu da prihvatam i podržavam to – objasnio je slavni teniser.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti