Svet će zanemeti od sramote: Dok trpi napade sa svih strana što nije vakcinisan, Novak je u tišini učinio jedno, ćutao je dve godine

Svet će zanemeti od sramote: Dok trpi napade sa svih strana što nije vakcinisan, Novak je u tišini učinio jedno, ćutao je dve godine

Autor: | 20/01/2022

0

Jelena i Novak Đoković pomoći će celom svetu 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da pomogne celom svetu u borbi protiv opakog korona-virusa. Posle brojnih pisanja i nagađanja zvanično je potvrđeno da je prvi reket sveta kupio 80 odsto danske biotehnološke firme „KvantBioRes“. Reč je o kompaniji koja razvija medicinski tretman za kovid 19, saopštio je za „Rojters“ njen izvršni direktor.

Pročitajte: Đoković podigao svet na noge - Kakva radost, Jelena i Novak presrećni

Profimedia

 

Osnova cele priče je borba protiv korone i lečenje ljudi. Firma je registrovana u Danskoj, daleko od naše javnosti i osnivači i vlasnici 80 odsto deonica su Novak (40,8 odsto) i Jelena (39,2 odsto) Đoković, piše „Kurir“.

Izvršni direktor Ivan Lončarević rekao je da je investicija napravljena u junu 2020. godine.

‒ „KvantBioRes“ ima oko 11 istraživača koji rade u Danskoj, Australiji i Sloveniji ‒ kaže Lončarević. ‒ Svi oni fokusiranoi su na lečenja, a ne na vakcine. Kompanija razvija peptid koji sprečava virus korona da inficira ljudsku ćeliju i očekuje se da će ovog leta pokrenuti klinička ispitivanja u Britaniji.

Dok trpi napade iz celog sveta zbog toga što nije vakcinisan jasno je da Novak radi u tišini za dobrobit svetske populacije.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još