Retko ih viđamo zajedno, ali ovog puta su predsednik Srbije i prva dama imali poseban povod

Retko ih viđamo zajedno, ali ovog puta su predsednik Srbije i prva dama imali poseban povod

Autor: | 20/03/2024

0

Aleksandar i Tamara Vučić konačno zajedno u javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić na nogama je, reklo bi se, 24 sata dnevno, pa ne čudi što se mnogi pitaju da li stiže da se posveti i porodici. Uprkos brojnim obavezama, za suprugu i decu uvek pronalazi vremena, a prva dama ponekad mu pravi društvo i na važnim događajima.

Instagram/tamara.vucic.serbia

 

Nedavno smo ih, posle duže pauze, ponovo videli zajedno, na dodeli Sretenjskog ordenja, a juče se Tamara Vučić pridružila suprugu u predsedništvu Srbije na jednom značajnom sastanku. Ugostili su predstavnice romskih udruženja, a kako je susret izgledao može se videti i na njenom Instagramu.

Pročitajte: Retko je viđamo sa suprugom - Prva dama u kraljevskom stajlingu na ceremoniji dodele ordenja

"U susret 8. aprilu, Svetskom danu Roma i Romkinja, obeležava se Mesec Romskog ženskog aktivizma", napisala je prva dama uz fotografije.

Instagram/tamara.vucic.serbia

 

- Bilo je zadovoljstvo razgovarati sa ovim uspešnim damama i devojkama, i predstavnicima romskih udruženja, o njihovom životnom putu, izazovima i preprekama na koje nailaze pokušavajući da se uzdignu iznad predrasuda i uprkos njima.

Instagram/tamara.vucic.serbia

 

- Razmotreni su modalilteti rešavanja prioritetnih problema i dogovoren je nastavak razgovora sa resornim ministrima - poručila je na kraju Tamara, koja je za ovaj susret odabrala svedeni autfit.

Pročitajte: Modni okršaj prvih dama Srbije i Crne Gore u Beču - Ko se lepše obukao za bal

Uvek elegantna i odmerena, prva dama se odlučila za kraću crnu haljinu koju je uklopila sa teget sakoom, zadavši još jednu modnu lekciju. Predsednik je bio nešto opušteniji. Iako smo ga videli u odelu, svetloplavu košulju ovog puta nije ukrasio kravatom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Tešić/ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti