Šta se desilo ćerki Dušice Jakovljević? Anđela izašla u javnost i sve ostavila bez teksta FOTO

Šta se desilo ćerki Dušice Jakovljević? Anđela izašla u javnost i sve ostavila bez teksta FOTO

Autor: | 26/05/2023

0

Ćerka Dušice Jakovljević izrasla u prelepu devojku

Dušica Jakovljević bila je jedno od poznatih lica koja smo sinoć zapazili na reviji Bate Spasojevića, održanoj u Palati umetnosti „Madlena“. Pošto je predstavljanje kolekcije „Infinity“ za proleće / leto 2023. očigledno inspirisalo dame da se pokažu u najboljem svetlu, odnosno izdanju, ni popularna voditeljka nije bila izuzetak.

Boško Karanović

 

Dušica se pojavila u crnoj haljini otvorenih ramena sa dubokim izrezom, a iznenadila nas je i stajlingom kose. Nije imala frizuru sa kojom je najčešće viđamo, ali joj je i promena sasvim dobro stajala. Drugo, nije došla sama. Na reviju je povela ćerku Anđelu, koja je takođe plenila autfitom, sličnim maminom. Nije ni čudo što su sve oči i kamere bile uprte u njih.

Pročitajte: Ćerka Darije Kisić proslavila 19. rođendan - Zanosna Tina pred važnom odlukom, najnovija fotografija zapalila Instagram

Boško Karanović

 

Ćerka Dušice Jakovljević ne voli da se pojavljuje u medijima i, po svemu sudeći, ne interesuje je ništa što ima veze sa javnim životom. Naklonjena je nekim potpuno drugim stvarima.

‒ Ja bih da budem plastični hirurg – otkrila je Anđela prisutnim medijima, što bi trebalo da bude potvrda pretpostavke da neće krenuti maminim novinarskim stopama.

‒ Anđela je moja najbolja drugarica i neko sa kim se savetujem šta ću da obučem, kao i ona sa mnom. Nosimo istu garderobu. Snalažljiva je na mene. Ima jasne ciljeve, jasnije nego što sam imala ja kada sam bila u njenim godinama. Jedva sam čekala da porastu i ona i Ognjen ‒ izjavila je Dušica sinoć za Blic.

Pročitajte: Ona je bila Veliki brat! Iza prodornog muškog glasa krila se poznata voditeljka, nikad ne biste rekli da je to ona FOTO

Instagram

 

Sina i ćerku dobila je u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem, koga je upoznala dok su zajedno radili na „Metropolisu“. Udala se, kako je rekla, vrlo mlada, kada je imala 25 godina. Iako su se odavno razveli, Dušica i Aleksandar ostali su u korektnim odnosima, pre svega zbog dece. Upkros profesijama roditelja, ni Anđela ni Ognjen nemaju interesovanja za svet medija.

‒ To ih uopšte ne zanima, čak su operisani od kompletne medijske priče, nisu fascinirani poznatim ličnostima. Anđela mi je jednom rekla da sve i da sad dođe Bred Pit, njoj ne bi bilo zanimljivo da se slika sa njim. Ognjena zanima fotografija – otkrila je Dušica svojevremeno.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti