Nećete verovati ko ih je upoznao! Dušica Jakovljević do pre 3 nedelje bila u braku, ovo je producent sa kojim ima dvoje dece (foto)

Nećete verovati ko ih je upoznao! Dušica Jakovljević do pre 3 nedelje bila u braku, ovo je producent sa kojim ima dvoje dece (foto)

Autor: | 29/04/2022

0

Brak Dušice Jakovljević okončan tek pre tri nedelje

Iako se o razvodu voditeljke Dušice Jakovljević i producenta Aleksandra Miljuša govori još od 2014. godine, istina je da su njih dvoje bili u braku do pre mesec dana.

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo - priznala je Dušica i pojasnila:

Pročitajte: Dušica Jakovljević proslavila jubilarni rođendan - Šmeker sam i car, mamina dama i tatin delija!

Facebook

 

- Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci.

Pročitajte: Voditeljka ne skida osmeh sa lica - Novi dečko Dušice Jakovljević više nije tajna (foto)

 

 

Zanimljiv je podatak da je Dušici i Aleksandru provodadžija bila popularna koleginica.

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika – dve godine - kaže voditeljka rijaliti programa TV Pink.

Pročitajte: Isplivala prava istina o njihovom odnosu - Ana Mihajlovski i Goran Stamenković doneli važnu odluku

Instagram

 

Iako su je spajali sa brojnim poznatim muškarcima, mahom fudbalerima, Dušica Jakovljević ističe da ne planira ponovo da se uda.

- Volim svoju slobodu i mislim da bi neko morao mnogo da se trudi oko mene da bi me zadržao. Ja ove svoje četrdesete nikada ne bih menjala, a svi mi kažu da su pedesete još bolje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti