Ona je bila Veliki brat! Iza prodornog muškog glasa krila se poznata voditeljka, nikad ne biste rekli da je to ona FOTO

Ona je bila Veliki brat! Iza prodornog muškog glasa krila se poznata voditeljka, nikad ne biste rekli da je to ona FOTO

Autor: | 11/12/2022

0

Veliki brat bila je poznata voditeljka!

Prva sezona čuvenog rijalitija Veliki brat prikazana je u Holandiji u septembru 1999, dok je kod nas ovaj format stigao nešto kasnije, 2006. godine. Prvi pobednik u Srbiji bio je Ivan Ljuba, a naredne godine prikazana je VIP sezona u kojoj je pobedio nekadašnji fudbaler Saša Ćurčić.

Pročitajte: Proslavio se u rijalitiju, zaveo pevačicu i netragom nestao - Ovako danas izgleda rođeni brat Ivana Ivanovića FOTO

Youtube printscreen

 

Veliki brat prikazivao se do 2015. i uvek je intrigirao pitanjem ko se krije iza efektnog glasa koji se preko zvučnika obraća učesnicima.

Poznata voditeljka nedavno je otkrila da je upravo ona davala glas Velikom bratu, koji je budio maštu žena širom Srbije i regiona.

Pročitajte: Vraća se na scenu - Sećate li se Nemeša iz Velikog brata, sad je još bolji frajer FOTO

Youtube printscreen

 

‒ Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz Velikog brata, shvatile su da ih je zavela jedna žena ‒ ispričala je voditeljka Dušica Jakovljević.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti