Manekenski debi: Prelepa ćerka Irine Vukotić prošetala modnom pistom, nećete verovati koliko liči na oca FOTO

Manekenski debi: Prelepa ćerka Irine Vukotić prošetala modnom pistom, nećete verovati koliko liči na oca FOTO

Autor: | 22/05/2023

0

Upravo završeni 35. Fashion Selection okupio je neke od najznačajnijih učesnika naše modne scene, koji su prikazali svoje najnovije kolekcije, ali i predstavio nove manekenske nade. Među njima je i Iskra Radović, ćerka voditeljke Irine Vukotić, koja je izrasla u lepu tinejdžerku.

Luka Šarac

 
 

U skladu sa svojim godinama, Iskra je pistom prošetala u mladalačkoj kombinaciji ‒ zelenoj majici, roze pantalonama i patikama, a ponosna majka njen debi ispratila je fotografijom koju je snimila iz publike i porukom u šaljivom tonu: „Ono kad te majka izblamira”.

Pročitajte: Ovaj poznati doktor je NOVI DEČKO Irine Vukotić - U vreme pandemije gledali ste ga na televiziji FOTO

Promo

 

Iskrini roditelji, Irina Vukotić i Sava Radović, kratko su bili u braku. Posle njihovog razvoda devojčica je nastavila da živi sa mamom, uz koju je razvila brojna interesovanja.

‒ Ljubav prema rok-muzici, pa i prema bubnjevima, nam je zajednička. Svojevremeno sam i sama znala da odsviram jednu pesmu Majkla Džeksona, ali Iskra me je prevazišla. Ide na časove, ima svoj bend, trenutno pripremaju školsku priredbu. Sviraće „Stand by Me”, „Knockin' on Heaven's Door”. Sviđa mi se u kom pravcu se razvija njen muzički ukus ‒ izjavila je Irina za HELLO! kada je prošle godine javnosti predstavila jedinicu za koju kažu da likom podseća na oca.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević