Ovo je misteriozni partner Irine Vukotić: Nakon razvoda sreću našla kraj doktora kog svi znate

Ovo je misteriozni partner Irine Vukotić: Nakon razvoda sreću našla kraj doktora kog svi znate

Autor: | 29/08/2023

0

Partner Irine Vukotić njena je najveća podrška

Irina Vukotić danas je dala otkaz na televiziji Pink. Nakon dugogodišnjeg angažmana voditeljka je odlučila da je spremna na novi životni korak, a karijeru će nastaviti na TV Prva, a njena najveća podrška za ovu promenu definitivno su ćerka Iskra i partner pored kog je pronašla sreću nakon razvoda.

Instagram

 

Ćerku Iskru voditeljka je dobila u braku sa rijaliti zvezdom Savom Radovićem, koji je učestovovao u "Velikom bratu" 2006. godine. Brak je bio kratkog daha i nakon dve godine par je odlučio da se razvede, a Iskra je u međuvremenu porasla u pravu lepoticu.

Luka Šarac

 

Iskra Radović je pokazala i da ima talenta za modeling, te je imala svoj debi na pisti ovog maja. Ćerka Irine Vukotić prošetala je na 35. Fashion Selection-u u mladalačkoj kombinaciji, i svi su bili opčinjeni lepotom i stavom tinejdžerke.

Promo

 

Bezrezervnu podršku Irini pruža i partner dr Radmilo Janković, anesteziolog koji je često imao televizijske nastupe tokom pandemije koronavirusa. Njihova romansa započela je krajem prošle godine, a par ju je sve do sada uspešno čuvao od medija, iako za njihovo najbliže okruženje to odavno nije bila tajna.

Pročitajte: Nekad omiljeno TV lice - Bivšu ženu Vojina Ćetkovića danas retko viđamo

 

O zgodnom doktoru javnost ne zna mnogo, ali uživa veliko poštovanje u svojoj branši. O njiihovoj romansi par nije hteo da priča, a voditeljka je dugo odbijala da otkrije identitet svog izabranika. Ali definitivno je znala koje kvalitete ceni u partneru, i 2018. godine je za "Hello!" izjavila da obožava stabilne muškarce koji znaju šta žele.

Youtube Screenshot

 

– Volim kada muškarac pokaže da mu je stalo, kada ste uz njega potpuno sigurni a ne gubite ono svoje iskonsko, kada ne želi da vas menja, već voli i vaše mane, kada se pored njega osećate kao žena, pa shvatate da prihvatate pomoć i za nešto što ste dotle sami radili. Nije da ne umem ili ne mogu, ali divno je da to uradi neko samo da bi vas usrećio. To daje slobodu i vetar u leđa, a onda vas taj vetar iznova vraća njemu – rekla je svojevremeno Irina Vukotić za "Hello!".

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti