I od kraćeg postoji kraće: Ceca prošetala intrigantan autfit, svi gledaju u noge

I od kraćeg postoji kraće: Ceca prošetala intrigantan autfit, svi gledaju u noge

Autor: | 26/09/2023

0

Stil Cece Ražnatović svi komentarišu

Ceca Ražnatović je poput dobrog vina ‒ iz godine u godinu izgleda sve bolje, a modnim izborima svaki put istakne neverovatnu figuru.

Ata Images

 

Svaki njen dolazak na snimanje emisije „Zvezde Granda“ je poput male modne revije, te ni ovog puta folk diva nije mogla da izbegne bliceve fotografa koji su je dočekali ispred studija.

Pročitajte: Ceca u pidžami proslavila 50. rođendan! Zavirite na tajnu zabavu u Ljutice Bogdana FOTO

Ceca se za ovu priliku odlučila za svilenu košulju sa puf-rukavima i krupnim cirkonskim dugmadima u obliku srca. Ispod košulje virio je svetlucavi šorts, i svi su primetili da pevačica nikad nije nosila toliko kratak komad odeće.

Ata Images

 

Ali, nosi ga veličanstveno. Izvajane noge bile su u prvom planu, a vrtoglave potpetice izdužile su čitavu figuru.

Pročitajte: Kao devojčica - Ceca se vratila iz Španije i stala pred kamere, svi komentarišu samo jedno FOTO

Zanimljiv autfit dopunila je malom klač-tašnom, na licu je imala predimenzionirane naočare za sunce, a od nakita ponela je samo par visećih minđuša.

Ata Images

 

Ata Images

 

Podsetimo, folk zvezda zvanično se vraća u studio i radi na novom albumu. Potpisala je ugovor sa Draganom Brajovićem Brajom, a hitmejker već radi na novim pesmama. Interesantno je da njih dvoje do sada nisu sarađivali.

Braja potpisuje neke od najvećih hitova koje smo proteklih decenija slušali na ovim prostorima, a izvodili su ih Seka Aleksić, Ana Bekuta, Nataša Bekvalac, Dragana Mirković, Džej, Željko Samardžić, Aco Pejović, Željko Joksimović, Marija Šerifović i mnogi drugi.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još