Vreme je da javnost sazna istinu! Dve godine posle smrti Miroslava Lazanskog glumica Gordana Bjelica odlučila da sve ispriča

Vreme je da javnost sazna istinu! Dve godine posle smrti Miroslava Lazanskog glumica Gordana Bjelica odlučila da sve ispriča

Autor: | 16/05/2023

3

Glumica Gordana Bjelica, čije nam je lice dobro poznato iz popularnih serija kao što su „Srećni ljudi“ i „Porodično blago“, na Instagramu je najavila autobiografiju „Osveta francuske sobarice“.

Mirko Tabašević

 
 

Već sam naslov govori da će priča biti intrigantna, što je, na neki način, i sama otkrila. „Autobiografija, istina, imena su namerno promenjena“, stoji pored fotografije dame u crvenom na njenom storiju.

Instagram

 

Svi, naravno, očekuju i neku priču o vezi sa pokojnim Miroslavnom Lazanskim. Pričalo se da je sa njim dobila ćerku Teodoru, mada to nikad nije zvanično potvrđeno.

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja, jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka, i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo ‒ govorila je glumica ranije.

Pročitajte: Teodora Bjelica prvi put o najvećoj boli - Deca su me u školi stalno pitala gde mi je tata, mama i ja smo bile porodica

Mirko Tabašević

 

Teodora je, moramo primetiti, prava lepotica. I dete je ljubavi, kaže njena majka.

‒ Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Filip 16:04 16.05.2023
Odgovori

Lazanski je bio tezak, los, ekstremno sebican i samoziv covek. Voleo je samo sebe.

Zetor 19:26 17.05.2023
Odgovori

Tacno da je bio sebican i samoziv. Imao sam priliku da par puta pricam sa njim.

aca 15:08 20.03.2024
Odgovori

Ja Lazanskog znam jos iz Lole Ribara 47 u Zagrebu gde je ziveo. Bio je vise opcinjen seksom nego sto to ljudi smatraju normalnimi ali nije bio narocito sposoban sa zenama. A za razliku od sirokih narodnih masa ja ga nisam nikad smatrao narocito pametnim.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević, ATA Images

Najnovije vesti