Teodora Bjelica prvi put o najvećoj boli: Deca su me u školi stalno pitala gde mi je tata, mama i ja smo bile porodica

Teodora Bjelica prvi put o najvećoj boli: Deca su me u školi stalno pitala gde mi je tata, mama i ja smo bile porodica

Autor: | 14/03/2022

1

Teodora Bjelica otvorila dušu 

Iako je odrastala bez oca, glumica i model Teodora Bjelica (28) nije imala takav osećaj jer joj je majka, glumica Gordana Bjelica, pružila mnogo ljubavi. Već u osnovnoj školi susrela se sa vršnjačkim nasiljem i zlobnim komentarima, pa je morala da očvrsne i nauči da se bori.

Pročitajte: Žene su ludele za Lazanskim, a ona ga je opčinila i rodila dete koje nije želeo da prizna - Ta devojčica danas je ova prelepa glumica

Instagram

 

‒ Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala. Ipak, deca u osnovnoj školi stalno su me pitala gde mi je tata, a ja sam ih nervirala govoreći da imam porodicu, da smo porodica mama i ja, kao što su to tata i dete, mama, tata i dete, tata i tata ili mama i mama. Tada sam shvatila da ne bi trebalo da imam predrasude ni prema istopolnim zajednicama, ni ljudima drugih vera i boje kože – ispričala je Teodora za novi broj magazina Gloria.

ATA Images

 

Teodora Bjelica oca nikada nije upoznala 

S vremenom je očinska fugura počela da joj nedostaje. Biološkog oca, nedavno preminulog poznatog vojnog komentatora i ratnog izveštača Miroslava Lazanskog, nikada nije videla i priznaje da joj je, kako godine prolaze, zbog toga sve teže.

Pročitajte: Sedam dana od očeve smrti, a šta radi Teodora Bjelica? (video)

Instagram

 

‒ Sazrevajući, neminovno se suočavaš sa nekim stvarima, preispituješ sebe, i verujem da će toga ubuduće biti sve više. Ali uvek kažem da se nikad ne zna zbog čega je nešto dobro, jer sve to nekako Bog namesti. Ništa se ne dešava slučajno. I kakav god uspeh da postigneš mnogo je draži ako si ga postigao sam. Danas mi je smešno kada me pitaju da li mi je mama pomogla u glumi, da li me gura – rekla je mlada glumica za Gloriju

Komentari (1)

Loading
Tijana 16:32 14.03.2022
Odgovori

Srecna si sto imas majku koja je jako zelela da te rodi i budi zahvalna na tome! Sto se druge strane tice, na silu se nista ne moze, tako je kako je, a vise nije ni vazno!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još