Gordana Bjelica ogolila dušu: Želela sam dete, ali ne i brak, Teodoru sam dobila iz ljubavi sa dobrim čovekom

Gordana Bjelica ogolila dušu: Želela sam dete, ali ne i brak, Teodoru sam dobila iz ljubavi sa dobrim čovekom

Autor: | 23/03/2022

3

Nedavno preminulog vojnog komentatora i ambasadora Srbije u Rusiji Miroslava Lazanskog dugo su pratile glasine da je imao aferu sa glumicom Gordanom Bjelicom, kao i da je otac njene ćerke Teodore. Gordana niti je potvrdila, niti demantovala te priče, a o razlozima zbog kojih je odlučila da rodi dete u vanbračnoj vezi javno je govorila samo jednom. 

Pročitajte: Teodora Bjelica prvi put o najvećoj boli - Deca su me u školi stalno pitala gde mi je tata, mama i ja smo bile porodica

Mirko Tabašević

 

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.

Instagram

 

Gordana Bjelica veoma je ponosna na ćerku 

Teodora Bjelica izrasla je u lepu i uspešnu devojku, koja vredno gradi svoj glumački put, a njena majka kaže da umnogome podseća na oca. 

‒ Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega.

ATA Images

 

 

Komentari (3)

Loading
Zvezana 20:24 24.03.2022
Odgovori

Za Miroslava Lazanskog u Beogradu se znalo da ima kćer ( na slici se vidi da je lepotica ). Mnogo se ogresio pred Bogom zbog nje jer se distancirao a to nije primereno velikim ljudima. Sa bolom koji je krio zbog kćeri ( koju je krišom posmatrao godinama ) se preselio u večnost. Budući da je pokojni , ne treba ga komentarisati.

Goga 22:41 25.03.2022
Odgovori

Bravo draga zeno, budi ponosna na sebe, sve sama bez icije pomoci, svaka ti cast!

hellomagazin.rs hellomagazin