Praznični dom Tamare Dragičević i Petra Benčine: Luksuz u kome caruje ljubav dobio je najsjajniju jelku

Praznični dom Tamare Dragičević i Petra Benčine: Luksuz u kome caruje ljubav dobio je najsjajniju jelku

Autor: | 26/12/2023

0

Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine odiše harmonijom

Omiljeni glumačko-bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina, zajedno sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom, trude se da žive kao sav normalan svet.

Njihov stan odiše toplinom doma, u kojem je sve ušuškano i podređeno ukućanima, a ovih dana imali smo prilike da zavirimo u kutak gde se praznična euforija uveliko ušunjala.

Lazar je sa mamom Tamarom rešio da okiti jelku, pa su zajedno ređali ukrase i dekorisali praznično drvce baš po svom ukusu.

 

 

Osim praznične dekoracije, često na profilu poznatog para imamo prilike da vidimo kako od svog doma pretvaraju carstvo za druženje.

Instagram

 

S obzirom na to da i Tamara i Petar vole da se druže, kod njih je uvek vesela atmosfera.

Pročitajte: Savršena za posebne prilike - Haljina Tamare Dragičević oličenje je ženstvenosti i prefinjenog seksepila FOTO

Dobro je poznato da se Tamarini „klasići“, među kojima su mnoga „zvučna“ imena poput Miloša Bikovića, Nine Janković, Anje Alač i drugih mladih glumaca, redovno viđaju, a jedno od omiljenih mesta okupljanja je dnevna soba njihove koleginice i prijateljice.

Instagram

 

Petar i Tamara važe za brižne i posvećene roditelje, a osim kroz igru, svoju decu rado animiraju čitanjem zabavnih knjiga.

‒ Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za HELLO!.

Pročitajte: Mama i ćerka uparile stajling - Tamara Dragičević oduševila fotkama sa letovanja, Staša je prava modna ikona FOTO

Tom prilikom otkrila je šta se krije iza fotografije na kojoj u svečanoj toaleti meša ručak na šporetu, dok je ćerka Staša drži za haljinu. Ako je neko i pomislio da ovdašnji glumci uživaju u glamuroznom životu, poput holivudskih zvezda, prevario se.

Instagram

 

‒ Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“.

- Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete ‒ priznala je lepa glumica.

Instagram

 

Instagram

 

Suprug Petar Benčina maksimalno joj pomaže u svemu, a trenutke dokolice najradije provodi na garnituri u dnevnom boravku, igrajući se sa kućnim ljubimcem.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti