Jovanine i Saletove ćerke vrište od radosti, mlađa poručila: Umirem od sreće! Stiže pojačanje! (video)

Jovanine i Saletove ćerke vrište od radosti, mlađa poručila: Umirem od sreće! Stiže pojačanje! (video)

Autor: | 18/10/2022

0

Ćerke Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića najsrećnije su na svetu. Pevačica se na „Instagramu“ pohvalila da je posle stresnog i teškog razdoblja sreća ponovo tu.

Pročitajte: Neke ljubavi su prave - Sale Tropiko prvi put o pomirenju sa Jovanom

Instagram

 

Povod je više nego čaroban, a kako i ne bi bio kada je upakovan u mašnicu. Naime, Helena i Đina zaljubile su se na prvi pogled u peslatku macu, za koju su roditelji dali zeleno svetlo da postane novi član njihove porodice. Jovana se nije bunila, već je zajedno sa ćerkama otišla po pufnasto pojačanje.

Pročitajte: Danas se razvode, a nekad su se obožavali - Jovana i Sale u brak su uplovili sa puno ljubavi, njihovu svadbu gledala je cela Srbija

Instagram

 

„Brzinska reakcija i sreća može da počne! Dobro nam došao, Rale 'the raccoon',“ saopštila je Jovana pratiocima, a zatim otkrila da je samo jedna fotografija bila dovoljna da krenu u akciju. 

„Kad ti srculence zaigra na fotografiju, nema tu puno razmišljanja. Pozoveš i kažeš uzimam! Malo je potrebno za sreću - srećna su deca, srećna sam ja, a jedno malo stvorenje je dobilo dom i porodicu. Toliko ih je koje možemo da udomimo, već postoje, tu su, a nemaju gde. 'Maznite' jedno sa ulice i oplemenite vaš život neizmernom ljubavlju! Hvala @kevazakon što si posredovala ovoj sudbinici, a @nacika7 i njen suprug ovog mališu našli su na drvetu, a on je pronašao nas. Hvala vam”, napisala je oduševljana Jovana čije ćerke skaču od sreće.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti