U ovoj luksuznoj vili Brega provodi dane u Beogradu: Kralj nekretnina otvorio kapiju samog raja na Senjaku FOTO

U ovoj luksuznoj vili Brega provodi dane u Beogradu: Kralj nekretnina otvorio kapiju samog raja na Senjaku FOTO

Autor: | 09/03/2023

1

Vila Gorana Bregovića na Senjaku izgleda nestvarno

Goran Bregović decenijama gradi uspešnu karijeru, a poslednjih godina nosi i titulu kralja nekretnina. Kako se šuška, legendarni muzičar vlasnik je više od 30 stanova i kuća.

Pročitajte: Rođenog brata Gorana Bregovića niko ne zna - Predrag živi povučeno, a evo kako izgleda i čime se bavi FOTO

Nebojša Babić

 

- Celog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari - izjavio je Bregović jednom prilikom.

- Pre rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile... To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam decu, pa isti taj strah imam i za njih.

Većinu novca koji je zaradio Brega je uložio u nekretnine koje mahom izdaje. Zanimljivo je da je njegova kuća na Senjaku jedna od omiljenih lokacija za snimanje filmova i serija, a poznato je da poseduje još jednu na istoj lokaciji u kojoj boravi kada je u prestonici.

Kurir printscreen

 

Na ogromnom imanju nalazi se velelepna kuća u cigli, s velikim prozorima. U dvorištu su parkirana dva automobila i trotinet, a Bregine komšije su za Kurir imale samo reči hvale o slavnom susedu.

Kurir printscreen

 

Inače, navodno je Bregović u ovom delu Beograda kupio još dve vile koje su u izgradnji.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti