Tamara Vučić danas slavi DIVAN DAN, a da li znate gde je rođena i koliko je mlađa od supruga

Tamara Vučić danas slavi DIVAN DAN, a da li znate gde je rođena i koliko je mlađa od supruga

Autor: | 11/04/2024

3

U domu prve dame osvanuo je radostan i divan dan. Ovog 11. aprila Tamara Vučić slavi 43. rođendan i verujemo da će, kao i prošle godine, to biti u velikom stilu.

Miloš Nadaždin

 

Tada je sve oko nje bilo ružičasto, “la vie en rose”, a videćemo kakvu je atmosferu ovog puta odabrala. Lepe fotografije na kojima je u prvom planu bila romantična haljina ispratila je rečima.

Pročitajte: Nije samo lepa - Iznenadićete se šta je Tamara Vučić po obrazovanju

“Moram da priznam da nikada nisam volela ni verovala u traktate o tome da ću, kada odrastem i dođem u neke godine, jednostavno na svet i život gledati drugačije, realističnije i prizemnije, manje emotivno. Draga mi je spoznaja da su, ipak, presudni karakter i vaspitanje“, napisala je najmlađa prva dama na svetu.

Na kraju je citirala Rumija: „Smej se isto koliko i dišeš. Voli dok god živiš. Zahvalna sam.”

Miloš Nadaždin

 

Od supruga, predsednika Aleksandra Vučića, prva dama je mlađa 11 godina.

On je nedavno proslavio 54. rođendan, a ne sumnjamo da je za Tamaru pripremio neki poseban poklon. U srećnom braku su od 2013. i imaju sina Vukana.

Tamara je diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, iza nje je dugogodišnja karijera televizijskog novinara, a od 2010. radi u Ministarstvu spoljnih poslova. U međuvremenu je završila i Diplomatsku akademiju MSP.

A znate li gde je prva dama rođena?

Profimedia

 

Svet je ugledala u Loznici, u tom gradu je odrasla i završila osnovnu i srednju školu, a rodni kraj posećuje kad god se ukaže prilika.

Prva dama je poznata i po svom neumornom humanitarnom radu, promociji Srbije i, naravno, besprekornom ukusu. Ne prestaje da nas oduševljava izborom garderobe, a verujemo i da je za današnji, poseban dan, odabrala savršen autfit.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (3)

Loading
Tijana 17:39 11.04.2024
Odgovori

Mnogo je slarka! Neko bi se ponosio, a Vucic nigde ne ide s njom!

Jovan 13:16 12.04.2024
Odgovori

Gospođa Tamara je lepa stasita pametna dobar horoskopski znak ovan što znači karakterna odmerena što mnogo znači suprugu Alexandra koji je mnogo ponosan što je ima za suprugu koja ga svojom svetlošću obasjava Lep su par vode na svetskoj listi Srećan 43 rođendan gospođi Tamari Živela!

Snežana 14:35 12.04.2024
Odgovori

Gospođa Vučić je lijepa i obrazovana, ali nije najmlađa prva dama na svijetu. Najmlađa je takođe obrazovana i prelijepa prva dama naše Crne Gore, Milena Milatović, supruga Predsjednika Jakova Milatovića, koja ima 34 godine.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin