Čestitamo! Telefon Milice Milše ne prestaje da zvoni, Žarka savladale emocije: Lepi moj sine, presrećan sam što te imam FOTO

Čestitamo! Telefon Milice Milše ne prestaje da zvoni, Žarka savladale emocije: Lepi moj sine, presrećan sam što te imam FOTO

Autor: | 10/04/2023

0

Sin Milice Milše i Žarka Jokanovića usrećio roditelje

Milica Milša ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Osim što serija „Zakopane tajne“ uveliko osvaja gledaoce, omiljena glumica i njen suprug Žarko Jokanović uživaju i u daleko značajnijoj ulozi, roditeljskoj.

Petar Đorđević

 

- Srećan ti rođendan, lepi moj sine. Presrećan što te imam, želim da ti svaki trenutak života bude beskrajna radost. I uvek imaj na umu ono što sam ti rekao kad si bio klinac: “Što se mene tiče, od tebe želim samo jednu stvar - da budeš srećan”.

Ponosan sam što si svoj, sjajan i predivan, i što si najbolji sin na svetu. Beskrajno te voli tvoj Debeli – čestitao je Žarko Antoniju rođendan na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Antonije, koji je tada imao šest godina, bio je specijalni gost na venčanju svoje majke i Žarka Jokanovića, koji ga je tokom zajedničkog života podizao kao svoje dete.

Lepa glumica nikada nije otkrila identitet biološkog oca dečaka koga je rodila ne četvrtoj godini fakulteta. U početki je sina podizala sama, uz nesebičnu pomoć roditelja, trudeći se da ne zapostavi studije, a kasnije i karijeru.

‒ Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca ‒ otkrila je Milica jednom prilikom.

Pročitajte: Sed, markantan i svima dobro poznat - Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO

Instagram

 

Iako je odrastao u porodici gde se stalno pričalo o umetnosti, sin Milice Milše nije izabrao da krene tim putem.

‒ Njega ne zanima da stvara umetnost, već isključivo da u njoj uživa kao posmatrač. Antonije je magistar međunarodne politike i bezbednosti ‒ pohvalila se njegova majka prilikom gostovanja u vikend-izdanju emisije Premijera.

‒ Pravi je diplomata, ume da razgovara, pa i da sagovornika „pokosi“ argumentima. Pametan je i dobar mlad momak, ume da vas posavetuje, kaže prave stvari, ali vas i ne štedi. Volim što je iskren kritičar. Ne ustručava se da iznese argumente bez halabuke, a vi lepo, izvol'te, pa pobijte to ‒ kazala je Milica Milša o svom jedincu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti