Sed, markantan i svima dobro poznat: Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO

Sed, markantan i svima dobro poznat: Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO

Autor: | 07/02/2023

1

Milica Milša predstavila novog partnera

Serija „Igra sudbine“ definitivno je okončana, bar što se tiče Milice Milše i Žarka Jokanovića, koji su taj projekat „nosili“ od prvog dana.

Bračni par okrenuo se novim poslovnim izazovima, pa uveliko snimaju seriju „Zakopane tajne“, koja će se prikazivati na televiziji Pink.

Pročitajte: On dobio OTKAZ, ona ga dala! Zbog ovoga su Milica i Žarko napustili Igru sudbine

Petar Đorđević

 

‒ Žarko piše scenario za seriju „Zakopane tajne“, za koju sam ubeđena da će biti pravi televizijski hit, jer je priča apsolutno fenomenalna, neobična i više nego uzbudljiva. Radujemo se što ćemo nastaviti da se družimo sa tridesetak sjajnih glumaca iz serije „Igra sudbine“, sa Mirom Banjac i Danicom Ristovski na čelu, a u podeli će biti i veliki broj novih, predivnih kolega ‒ otkrila je nedavno Milica u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Bolest Milice Milše postala vidljiva na fotografijama - Lekari su mi rekli da ne znaju hoću li ponovo hodati

Igra sudbine printscreen

 

U međuvremenu došlo je vreme da predstavi novog muža ili kako je to Žarko Jokanović duhovito sročio: „Novi muž moje stare žene“.

„Moj novi serijski muž, predivni“, opisala je Milica Milša kolegu Danila Čelebića, koji će joj u seriji „Zakopane tajne“ biti najbliži partner.

Pročitajte: Svi je znate kao Milšu, a to joj uopšte nije prezime - Ovako se poznata glumica zaista zove

Instagram

 

Reč je o crnogorskom glumcu, rodom iz Podgorice, koji je rođen 1974. godine. Završio je Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju, u klasi profesora Bora Stjepanovića. Igrao je u brojnim pozorišnim predstavama i filmovima koji su snimani u Crnoj Gori, a ovdašnja javnost prepoznaje ga po ulogama u serijama: „Budva na pjenu od mora“, „Južni vetar“, „Dug moru“, „Gorčilo“...

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Предраг 04:03 08.02.2023
Odgovori

Немојте више снимати, нити глумаца, нити теме.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti