Kalina Kovačević je njima rodila ćerke Mionu i Aniku, a onda je usledio krah za krahom:  Prvog svi znate, drugi je posebna priča FOTO

Kalina Kovačević je njima rodila ćerke Mionu i Aniku, a onda je usledio krah za krahom: Prvog svi znate, drugi je posebna priča FOTO

Autor: | 19/02/2023

0

Bivše ljubavi Kaline Kovačević, njima je rodila ćerke

Šarmanta glumica Kalina Kovačević pažnju javnosti privlači svojim ulogama, ali i privatnim životom o kome je nedavno govorila u medijima, gde je žustro reagovala na to kako ljudi komentarišu to što je rodila vanbračno dete.

- Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku - izjavila je ona nedavno.

Pročitajte: Arijana Mihajlović sa ćerkama podelila prelepe vesti, stiže ON i zvaće se po Siniši

Miša Obradović

 

Inače, talentovana glumica najpre je bila u braku sa fudbalskim agentom s Radetom Ćaldovićem sa kojim ima ćerku Mionu. 

Iako je njen brak s Radetom delovao idilično od samog početka te 2011. godine, ipak je došlo do razvoda 2015.

Petar Đorđević

 

Posle razvoda, ona je upoznala naučnika Vladimira Rekovića, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a sa kojim ima ćerku Aniku.

Njihova ljubav rodila se u noćnom provodu. Naime, Kalinina bliska drugarica htela je da izađe u provod, a ona ne. Ipak, poslušala je svoju prijateljicu, a sa Vladimirom se rodila ljubav na prvi pogled. Ipak, rastanak je usledio prošle godine, a glumica je bivšeg optužila za nasilje, dok je on njene navode demantovao.

Pročitajte: Ovo će pamtiti do kraja života - Evo šta je Novak Đoković uradio Jeleni na proslavi u Beogradu VIDEO

rts printscreen

 

Podsetimo, glumica je posle prvog prođaja doživela je kliničku smrt i tada je istakla da je to bio najteži period za nju i da joj je u tom momentu ceo život prošao kroz glavu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još